Wednesday, December 31, 2008

Sarjakuvablogi ja ruuanlaittoblogiJoulupukki ei onneksi tuonut muita makeita kalorilahjoja kuin tuota espanjalaista öh juttua miten sitä kuvailisi? Se on kovaa mutta suussa sulavaa ja siinä on pähkinöitä.

Äidiltä saimme paljon hänen maalaamiaan jouluisia posliinitöitä. Taidan kuvata niitä ensi joulun alla tänne blogiin, jos minulla silloin vielä on tämä blogi. Ja miksi ei olisi?

Blogeista puheen ollen, ellette vielä tunne Ankkalapiota, käykää ihmeessä tutustumassa! Symppaattinen, lahjakas, oivaltava sarjakuva. 

Eilinen orastava flunssanpoikanen hävisi heti kun join teetä sitruunan ja hunajan kera. Blogitoveri Yaelian neuvoi että inkivääriäkin voi lisätä. Olen johonkin maailmanaikaan kokeillut tuoretta inkivääriä (siis ei jauhettua) teessä. En pitänyt siitä, mutta mitäpä sitä ei kokeilisi kun yrittää torjua flunssaa? Minulla oli viime keväänä yksi flunssa jossa ei ollut juuri muita oireita kuin äänenmenetys. En voinut opettaa puhelimessa enkä lähiopetuksessa kolmeen viikkoon, eli erittäin ikävä homma meikäläisen ammatissa. Siksi pyrin välttämään vilustumiset ja sen sellaiset. En huuda oppilaille jotta ääni pysyy kunnossa, hehe.

Yaelianin blogissa kannattaa käydä jos on ruuanlaitosta kiinnostunut. Hain sieltä eilen upean pinaatti-mansikkasalaatin ohjeen. Nyt vaan odottelemaan mansikka-aikaa. Heillä Israelissa ovat kuulemma (eli luemma) "talven ensimmäiset mansikat" jo saapuneet.

10 comments:

 1. No onpa hyvä kuulla että se oli vain flunssanpoikanen, joka jo hävisi ennenkuin ehti kasvaa....

  Turronista en ole koskaan oikein tykännyt, pari kertaa on tullut oltua Espanjassa joulun aikaan ja kylla sitä on ostettu kuitenkin,niitä laatujakin on hurjasti.

  Tollainen äänenmenetys ammatissasi voi todellakin olla kurja juttu!

  Oikein Hyvää Uutta Vuotta 2009!

  ReplyDelete
 2. Jos haluat aloittaa vuoteesi hauskan hykerryttävissä merkeissä, lue Petri Tammisen "Mitä onni on". Työn (joka on ihmisen siunaus, ei kirous) lomaan em. kirjan mukaista hykerrystä! Ja kaikkea muuta hyvää!

  ReplyDelete
 3. YAELIAN: Ai Turrón on sulle tuttu juttu?

  Saa nähdä vieläkö se flunssa minut voittaa kun taas kutisee nenän ja kurkun tienoilla, mutta ei muuta kun pari kuppia teetä hunajan ja sitruunan kera kitaan. Ei tässä niin vaan luovuteta.

  ERAKKO: Tätä vuotta vielä 7 tuntia jäljellä... Kivaa on ollut ja vielä kivempaa uutta vuotta toivotan sinulle!

  UTUKKA: Yhdyn täydestä sydämestä tuohon ajatukseen että työ on siunaus eikä kirous! Pistetään Petri Tammisen nimi korvan taakse.

  ReplyDelete
 4. Felice Anno Nuovo! Eli Onnellistuttavia, innostavia asioita elämääsi tulevanakin vuonna 2009!

  Noista mansikoista muistin, -kiitos -, että otin sulamaan eilen ko. marjoja pakastimesta, ja ne ovat edelleen lämimässä kaapissa!
  No, ei hätää, täytyy ottaa toinen pussi sulamaan. Lähettäisin sinullekin, jos mahtuisivat lankoja pitkin.

  Täällä paukkuu, ja värikkäitä valopalloja ja räiskeitä vilisee minne vain katsoo ikkunoista.

  Hyvää alkavaa vuotta kaikille!

  ReplyDelete
 5. Minullekin pähkinä-öh-juttua heti, kiitos! Olen myös vieraillut Yaelianin blogissa. Kerrassaan mielenkiintoinen!

  ReplyDelete
 6. LEONOORA: Grazie altrettanto, kiitos samoin!

  Pakastemansikat eivät kuulosta hullummilta, mutta taitaisivat postitse lähetettyinä kärsiä - vaikka mistä sen tietää? :)

  KATILEIN: Pähkinä-öh-juttuhan on riemastuttava toistettuna :D Taisin nähdä sinut kerran Yaelianin kommenttilaatikossa...

  ReplyDelete
 7. Suklaa turron on hyvää, mutta makeaa!

  ReplyDelete
 8. Pia: Juu, vähempikin makeus riittäisi :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.