Friday, December 19, 2008

Lukukauden lopun touhujaKello on kolme. Söin äsken lounasta. Kukonlaulusta ja kananlennosta asti olen duunia duunannut.  Lukukauden lopettajaiset teettävät minulla aina ylenmäärin töitä kuten alottajaisetkin. Nyt pidän nettikursseista lomaa tammikuun kolmanteen viikkoon asti. Tai täsmennettynä toiseen viikkoon, koska onhan tehtävät valmistettavakin.   

Huomenna puhelinoppilas, maanantaina yksityisoppilas, yksi nettioppilas... Sen enempää ei ole ennen joulua opetusta. Sunnuntaina mennään kyläilemään persialaisten ystävien luokse, niiden joilla on kaksi pikkulasta. Mersi äz dä'ävät. Kiitos kutsusta. Sen opin viimeksi, ja muutakin lukee vihkossani. Pänttään ennen sunnuntai-iltapäivää jolloin menemme heidän kotiinsa kello 15. Perheen pienin ei vielä osaa suomea, joten aion yrittää keskustella persiaksi hänen kanssaan. 9 kuukauden ikäinen tyttö, Nia. Mei on jo 2 ja puoli vuotta.

Luitteko lehdestä että Derrickin näyttelijä on kuollut? 85-vuotiaana. Derrick kuuluu lempisarjoihini. Vanha kettu on melkein yhtä hyvä. Raymondin uusinnat alkoivat taas. Hurraa. Kaikkein riemastuttavin sarja on mielestäni tällä hetkellä The Big Bang Theory, suomeksi Rillit huurussa, missä kaksi huippuälykästä nörttiä asuu yksinkertaisen blondin naapurissa. Oh, Sheldon, you crack me up! En voi kuvitella hauskempaa tyyppiä kuin Sheldon.

Tiinan blogissa oli minulle haaste osallistua italiankielisen reseptiblogin kasaamiseen. Siitä myöhemmin jos aika antaa myöten. Sattuuko kenelläkään olemaan linkkiä italialaiseen ruokablogiin tai vastaavaa?

Pitää mennä vielä takaisin sorvin ääreen. Työmeilit eivät lähetä itse itsejänsä. Työ, työ, mitä työ siitä työstä aina puhutte?

4 comments:

 1. No mutta hei, täytyypäs kysyä Esikoiselta tietäisikös hän italialaisia ruokablogeja. Hänen avovaimonsa on kyllä vissiin melkoinen virtuoosi keittiössä ihan omasta takaa, mutta ehkä hän on joskus katsellut netistäkin ohjeita:)

  ReplyDelete
 2. Rita, johan Sarin blogin nimenäkin on Keksi! Ja Modenastahan se tulee Euroopan paras viinietikka.

  ReplyDelete
 3. samoin meilläkin olivat viimeiset päivät ennen lukukauden loppua täyttä työtä, mutta nyt lomaillaan hiukan ja kerätään voimia =) mukavaa töissä on aina, mutta näin ennen joulua mielestäni oikein erityisen hauskaa, kun tunnelma on niin lämpöinen joulua odotellessa :)
  Minäkin olen Derric-fani!

  ReplyDelete
 4. INKIVÄÄRI: Kokeilin googlata hakusanalla "ricette" eli reseptejä ja se tuotti tuloksia. Onpa Esikoisella onnea kun on saanut avokkaaksi virtuoosin :)

  RIPSA: Keksipä hyvinkin, ja sen voi mieltää kahdella tapaa. Joko syötävänä keksinä tai hyvänä keksimään asioita :)

  ERAKKO: Kuulostat kivan positiiviselta. Minäkin nautin joulun odotuksen tunnelmasta. Yksi Derrick on tallennettuna, katselemme tänä iltana.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.