Wednesday, December 17, 2008

Näpsäkästi jouluunJoulutarrat nopeuttavat ja helpottavat paketointia. Anttilasta edullisesti sekä arkeissa että rullana tuollaisessa kätevässä pikkulaatikossa.

Muistin vasta myöhemmin että heps, meillähän oli nyyttäreillä tarjoilun kohokohtana emäntämme pyöräyttämä upea suussa sulava suklaakakku. Siinä vaiheessa ei kukaan huomannut ottaa valokuvaa joten se jäi puuttumaan raportistani. Toinen mistä en vielä ehtinyt kertoa oli käyntini Tikkurilan joulumarkkinoilla ennen nyyttäreille menoa... Enkä kerro nytkään, koska ei ole aikaa. 

Oletteko käyneet joulumarkkinoilla? Minä en muista aikaisemmin käyneeni.

10 comments:

 1. Heips Rita =)


  Täälläkin oli joulumarkkinat
  mutta katkesi meno jo pääsymaksuun,
  kuin kanan lento. ;D

  ReplyDelete
 2. Jonkinmoisista markkinoista juuri postasinkin8) Ne oli kyllä oikeastaan myyjäiset, naapurikaupungissa olen kyllä tavannut joulumarkkinoilla käydä aina ensimmäisenä adventtina, paitsi tänä vuonna.

  ReplyDelete
 3. HALLATAR: Outo juttu että pääsymaksu! - En olisi minäkään sellaista ruvennut maksamaan :(

  INKIVÄÄRI: Oli kiva käydä blogissasi myyjäisiä katsomassa. Hyvät kuvat. Kiva että kävit kutsumassa, en tänään ole oikein ennättänyt blogeissa käydä.

  ReplyDelete
 4. joulumarkkinat on ihania, mutta tänä vuonna jäi käymättä, joskus sitä haluaa vain olla letkotella työpäivän jälkeen :)

  ReplyDelete
 5. Pihi minä leikkailen joskus kauniit joulukuvat mainoksista, hyvää kirrätettä.

  ReplyDelete
 6. ERAKKO: Minustakin se oli ihana, mutta tuskin olisin vaivautunut lähtemään ellei olisi sattunut reittini varrelle :)

  HANNELE: Olen tänä vuonna käyttänyt joitakin mainosten joulusivuja lahjojen käärepapereiksi ja sinun laillasi leikellyt niistä joulukuvia.

  ReplyDelete
 7. Kuoret loppuivat, poika osti liian isot, loput kuoret tehdään joulumainoksista :)

  ReplyDelete
 8. Fantastista: minuunkin on tarttunut kierrätys- ja pärjäilymentaliteetti :)

  ReplyDelete
 9. Minä haluaisin joulumarkkinoille, mutta tänä vuonna ehdin vain Iriksen koulun markkinoille. Haluaisin myös suklaakakkua.
  Pakettitarrat näyttävät kivan pirteiltä. Minä yleensä kirjoitan suoraan pakettiin nimen ja mahdollisesti jonkun toivotuksen. Joskus väännän kartongin lopuista jotain ihmeellisiä pakettikortintekeleitä.

  ReplyDelete
 10. KATILEIN: Kävimme ekaa kertaa läheisen koulun myyjäisissä tänä vuonna, vaikka 13 vuotta on mainoksia tullut :) Ihan kivat ne olivat.

  Pakettitarrat ovat sopivan nopeita joulunaluskiireeseen, mutta silloin kun minulla on aikaa ja inspiraatioita, väsään mielelläni omatekoisia tekeleitä minäkin :D

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.