Monday, December 22, 2008

Nyt alkaa joulun odotusTänään oli viimeinen opetuspäivä ennen joulua. Haaveilen kaikenlaisesta mukavasta edessä olevasta. Joulukoristeita lisää esiin,  ruokasuunnitelmia, lehtien joulujuttujen lukua. Joulukuusi pystytettiin ja koristeltiin jo eilen.

Eilen vierailimme persialaisilla ystävillä. Isäntämme oli tehnyt ruokaa monta tuntia ja emäntäkin pyöräytti meille oikean iranilaisen jälkiruuan. Lasten kanssa pidettiin hauskaa. Kaikki oli niin tavattoman ihanaa! Kunhan saan valokuvia, voin tännekin tuoda nähtäväksi. 

4 comments:

 1. Täälläkin alkaa joulu tuntua, maksalaatikko ostettu, karjalan piirakka syöty, joulutähdet loppu, kinkku syödään huomenna lämpimänä, kaikkien herkkua. Aattona nautitaan, kuunnellaan joulumusiikkia, seurustellaan, ehkä joku pakettikin avataan.

  ReplyDelete
 2. Täsä sulle jännä joulukalenteri:

  http://www.sofiakarlstrom.com/

  ReplyDelete
 3. Joskus odotus melkein jännempää kuin itse tapahtuma. Toivotan Odotuksia ylittävän joulun sinulle, Rita! Kiitos antoisasta blogistasi!

  ReplyDelete
 4. HANNELE: Kiva kuulla teidän joulusta ja kiitos tuosta erikoisesta linkistä. Se oli kerran blogissasikin mutta en silloin saanut sitä toimimaan.

  UTUKKA: Totta puhut. Ja joulun odotustahan on koko alkukuu, joten jännitystä on riittänyt :)

  Kiitos kiitoksistasi. Tulen kiittelemään sinun blogiisikin kunhan ehdin...

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.