Friday, December 12, 2008

Otti koville mutta ei ottanut ohraleipä


Huh, ottipa tämä päivä koville! Opetusta, paljon meilailua, ja töiden oheen hedelmäsalaatin teko, johon meni melkein tunti ja jota edelsi hedelmien hakumatka kauppaan, jota puolestaan oli jo edeltänyt eilinen hedelmien osto. Blogissa piipahtaessa kävi ilmi että auttavaiset blogikaverit olivat ottaneet asiakseen neuvoa musiikkivideon postaamisen minulle. Voi että oli hieno juttu! Kiitos PeeÄrrä ja kiitos Leonoora! Merci beaucoup.


5 comments:

 1. Ole hyvä, eipä kestä.
  Mukavaa että pääsee tutustumaan sinun musiikkimakuusikin tätä kautta.
  Toki youtuben tarjonta on laajaa, tökeröistä amatöörivideoista, tieteilijöihin, taiteilijoihin jne. äärestä ääreen ja laidasta laitaan.

  ReplyDelete
 2. LEONOORA; Lukion ranskan openi esitteli tuon Francoise Hardyn laulun ja antoi meille sanat, jotka minulla on edelleenkin tallessa. Siinä lauletaan:

  "Ikäiseni pojat ja tytöt kävelevät kadulla käsi kädessä mutta meikäläinen on yksin kun kukaan ei rakasta minua ..."

  ReplyDelete
 3. Mukavaa hedelmäsalaatti-iltaa.

  ReplyDelete
 4. Muistan Francoisen laulut hyvinkin.
  Ja sympatiseerasin. Hänhän oli suosittu ja tunnettu täällä meilläkin. Jännä juttu miten ranskalaisuus, laulut ja elokuvat olivat silloin enemmän in.
  Ei ole tainnut uutta buumia maailmanlaajuisesti tulla.
  Patricia Kaas on kai nykypäivänä eräs laulajatar idoli, mutta sittenkin pienemmän porukan, varsinkin täällä kotomaassamme.

  Mistäpä se kertoo? ranskalaisten sisäänlämpiävyydestäkö tätä nykyä? En osaa sanoa varmasti.

  ReplyDelete
 5. LEONOORA: Minun makuuni hän oli kai liian melankolinen koska en erityisemmin ihastunut, ennen kuin joskus viime vuosina. Ranskasta ja ranskalaisuudesta olen pitänyt niistä ajoista lähtien kun lukiossa aloin lukea ranskaa. Enpä ole tullut tuota ajatelleeksi että ennen on ollut buumi mutta nykyään ei... Ehkä olet oikeassa, mutta tehdään nyt pieni buumi ja buustaus täällä minun blogissani. Seuraavaksi vuorossa Mireille Mathieu :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.