Friday, January 02, 2009

BanaanikakkuBanaanikakun ohje  netissä. Tästä tuli erittäin hyvää!


10 comments:

 1. Banaanikakut onkin hyviä,nam! Vegaanisessa leivonnassa banaani usein korvaa kananmunan,koska se lisää ilmakuplia ja tekee kakusta kostean. Täytyypä tässä joku päivä taas tehdä banskukakku!

  ReplyDelete
 2. Kiitos asiantuntijamielipiteestä :) Me laitoimme enemmän banaania kuin ohjeessa ja saimme erityisen mehevän kakun.

  ReplyDelete
 3. Rita, kysyit blogissani mistä sain laitettua kuvat sinne blogirullaan ja vastasin kommenttilaatikossani mutta laitan saman tännekin:

  Kuvista blogirullassa, kun menet muokkaamaan niitä juttuja sivupalkissa, niin siellä on sellainen kohta kuin "kuvake". Kruksaa se ja sitten pitäisi kuvien näkyä

  ReplyDelete
 4. Kiitos! Arvelinkin että se on jotain yksinkertaista :) Ne vievät sitten enemmän tilaa kuin ilman kuvia, mutta pitää kokeilla...

  ReplyDelete
 5. nam.
  Herkullisen näköinen. =)
  Ja oiva keino kadottaa vanhentuneet banaanit. =)

  ReplyDelete
 6. Hyvännäköinen kakku, jamskis! Kerroin jokin aika sitten, että vastoin "old-wive's-saying" banaaneja VOI SÄILYTTÄÄ JÄÄKAAPISSA! Olen tehnyt näin n. kolme kuukautta. Eivät mustu, eivät kypsy kuin hyvin hitaasti. Jos aivan kypsän sinne panee, kuori kyllä mustuu, mutta ei sisus. Meillä on pitkä matka kauppaan. Ostan normaalikypsän kimpun ja vähän-vihertävän, ja banaanit säilyvät jääkaapissa täten viikkokausia. Otan sitten lämpimään, jos tahdon jouduttaa kypsymistä. Eipä ole hukkabanaania viime aikoina meillä nähty!

  ReplyDelete
 7. Näyttää herkulliselta tuo banaanikakku. Saisikohan sieltä netistä leipurinkin?

  Noista blogirullan kuvista sen verran, että itse olen ruksannut ulkoasun Näytä-kohdan vaihtoehdoista seuraavat: Kuvake, Uusimman kohteen otsikko ja Pikkukuva uusimmasta kohteesta (mielestäni tuo viimeinen vaihtoehto tuo sen kuvan rullaan). Blogirulla vie tällä tavoin enemmän tilaa, mutta sen voi sijoittaa viimeiseksi. En kyllä ole kokeillut blogirullaa tuolla sinun pohjallasi. En siis tiedä, kuinka se sinulla asettuu.

  ReplyDelete
 8. HALLATAR: Hannele antoi juuri vinkin uunibanaaneista, noita konsteja ilmeisesti riittää :)

  UTUKKA: Minäkin olen tuosta jääkaapituksesta kertoillut nähtyäni ohjeita TV;ssä. Sanomalehteen kääriminen hidastaa niin ikään kypsymisprosessia. Kuten mainitset, kuori voi mustua ja näyttää pahalta mutta sisus on alright.

  Meillä kasaantui yllättäen ruokaa kun nyyttäreille
  tulijat toivat, ja jääkaappiin ei mahtunut ylimääräistä.

  Hetkonen - piditkö samoja banaaneja jääkaapissa 3 kk?! Vai tarkoititko että olet harrastanut tätä n. 3 kuukautta?

  KATJA: Ties vaikka netistä saisi leipurinkin tilata :D

  Minulla on ruksattuna "icon" mutta silti ei näy mitään... Täytyypä taas käydä pähkäilemässä.

  ReplyDelete
 9. Olen "harrastanut" banaanin jääkaapissa pitämistä n. 3 kk. Kolmisen viikkoa ovat banaanit olleet jääkaapissa, tuho on tullut ulkopuolelta syöjättären hahmossa.

  ReplyDelete
 10. Pistin heti meidän ylimääräiset banaanit jääkaappiin kun olit muistuttanut :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.