Friday, January 02, 2009

Juhlien jälkeenUhkaavasti ruskistuvia banaaneja kieri nurkissa pyhien ja syöminkien jäljiltä ja siksi päätimme pyöräyttää banaanikakun. Avasimme mainitut hedelmät ja havaitsimme ne virheettömiksi, suorastaan täydellisiksi. Moni banaani päältä ruskea kuten vanha sanonta toteaa. Netistä haimme helpon ohjeen.

Otimme kakkua tuomisiksi kun menimme Mirkulle syömään. Hän tarjosi kinkun ja kalkkunan tähteistä tehtyä hernekeittoa ja pannaria. Tavallinen ruoka maistuu juhlien jälkeen paremmin kuin mikään muu. 

On se niin että kaikella on aikansa. Pitkään olen aamuisin sytyttänyt sähköisen kynttilälyhdyn tunnelman luojaksi pimeään aikaan. Tänään ei enää huvittanut. Nyt siirrytään uuteen aikakauteen. 

HYVÄÄ LOPPUVUOTTA KAIKILLE!

9 comments:

 1. Oikein Hyvää
  Loppuvuotta
  sinullekin Rita.

  ...muutama päivä olisi vielä jäljellä :)

  ReplyDelete
 2. OLEMATON: Mitäpä tässä säästelemään ja ainoastaan "uutta" vuotta toivottelemaan. Pistetään saman tien toivotukset koko vuodelle :)

  ReplyDelete
 3. en ole koskaan tehnyt tuota kakkua, mutta taidan joskus kokeilla, meilläkin jää toisinaan banaaneita ruskistumaan.

  ReplyDelete
 4. ERAKKO: Minä pidän eniten aika kovista banskuista joten kakku on ratkaisu siihen että ovat päässeet ruskistumaan, ja tuommoiset kuivakakut käsittääkseni vaan paranevat pakkasessa joten kakun kuivumista ja syömättä jäämistä ei tarvitse pelätä.

  ReplyDelete
 5. Ei tosiaankan kannata banaaneja heittää, jos on tullut liikaa ostettua. Olen lasellisen ihastunut uunibanaaneihin: maustan vähän inkiväärillä, fariinisokerilla ja kikare voita. Jos haluaa hemmotella itseään, voi tarjota hyvän vaniljajäätelön kansssa.

  ReplyDelete
 6. HANNELE: Banaaneilla on sen tuhat käyttöä, ja terveellisiäkin ovat. Sitä paitsi nämä päältä ruskistuneet osoittautuivat moitteettomiksi ja kiinteiksi avattuina.

  ReplyDelete
 7. PS: Uunibanaaneja pitääkin kokeilla! Ja vaniljajäätelöä lisäksi, nam :)

  ReplyDelete
 8. (sama homma käy paistinpannussa,
  inkivääri sopii varmasti myös banaanikakkuun)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.