Thursday, February 26, 2009

Eihän säkkipillin soitto häiritseAika menee nopeasti. Olen ottanut tästä päivästä aikaa narsisteista ja eli luonnehäiriöisistä lukemiseen tauoilla, ja elämäntaitoblogiinikin heti aamusta jotain juttua aiheesta kirjannut. Hurja into lukea kun tajuan asiaa paremmin kuin koskaan aikaisemmin. En sano että erinomaisesti, enkä missään tapauksessa tyhjentävästi, mutta olen nähnyt valon, hallelujaa. Moni asia saa selityksen.

Mistähän juontaa juurensa sanonta "kirkkain otsin"? Yhtenä vuonna olimme ystävien tupaantuliaisissa, skottilais-suomalainen pariskunta. Yksi kutsutuista soitti säkkipilliä, juu, yhdeksältä illalla, höm. Kutsujen emäntä oli seuraavana päivänä kysynyt porraskäytävässä tapaamaltaan naapurilta oliko meteli pahasti häirinnyt. Naapuri oli kuulemma "kirkkain otsin valehdellut että ei ollut kuullut mitään". Hah hah, ihan kuin säkkipilli ei kuuluisi naapurikuntaankin!

Ei ole Iran Beauty - kanava vastannut meiliini eikä eilen tullut aerobic-ohjelmaani. Pitää lähteä katselemaan tavaratalojen DVD-valikoimia, jos sattumalta olisi vaikka espanjankielinen bicci, tai edes englanninkielinen. Meilasin jo Anttilassa työskentelevälle tutulle Seijalle ja kysyin. 

Club Amigosilta tuli tietoa että seuraava latinofiesta on 21 de marzo. Osuu samalle päivälle kuin Iranin uuden vuoden juhla joten emme pääse latinoimaan ja latisemaan.

6 comments:

 1. Kohtelias naapuri - tai sitten tykkää säkkipillin soitosta8)

  ReplyDelete
 2. Keväisiä värejä kuvassasi! Säkkipillin ääntä ei kyllä voi olla kuulematta;sen verran se tuntuu korvissa.....

  ReplyDelete
 3. Kirkasotsainen onkin miälenkiintoinen sanonta. Peikko arveli että sanonta on kotoisin Raamatusta, joskaan se ei pysty sitä osoittamaan. Toiset pistävät hanttiinkin.

  Oikeasti peikko luulee, että ne kirkasotsaiset tyypit haluavat vaikuttaa viattomilta, kun niiden otsa ei ole vielä rypistynyt, tai sitten ne ovat köyttäneet itseensä otsalampun ilmaistakseen älynsä säteilyä. Peikko meneekin katsomaan onko sillä otsalamppua jotta se voisi ryhtyä kirkasotsaiseksi ja siis tavattoman älykkääksi. Jaa mutta jos äly säteilee otsasta ulos niin mitäs sitten? Onneksi peikko ei löytänytkään otsalamppua...

  ReplyDelete
 4. INKIVÄÄRI: Heh. Suomalaiset taitavat uskaltaa valittaa vain selän takana.

  YEALIAN: No siitä kyllä tiesi että naapuri valehteli :D

  PEIKKO: Hah hah - otsalamppu! Meillä on sellainen, hihii :) Sen voi "köyttää" päähän.

  ReplyDelete
 5. Hih hii. Nyt selkisi, miksi minä olin niin ulalla. Tätä juttua en eilen jostain syystä nähnytkään, luin vain tuon toisen ja sen toisessa blogissasi olevan ja hiljaa mietiskelin, miten kirkasotsaisuus niihin liittyy.

  Yritin blogissani jotain sepustaa, en tiedä, onko Raamatusta kuten Peikko epäilee, minä vain luulisin, että yleensäkin monet sanonnat ovat omista ruumiinjäsenistä. Kun puhutaan totta, ei tarvitse peittää silmiä eikä otsaa. Jos osaa hyvin valehdella, voi valehdella ihan "kirkkain otsin". Eikö ollutkin hyvä selitys! :D

  ReplyDelete
 6. KIRLAH: Kiitos! Nyt ei askarruta enää kuin sain avullasi kiinni ideasta että valehdellaan kirkkain silmin, VIATTOMAN NÄKÖISINÄ.

  (Älkäämme lisätkö tähän enää mitään kun vihdoinkin lakkasi vaivaamasta, hihii.)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.