Tuesday, February 17, 2009

Miesten kosmetiikkaaMinun kosmetiikkaostosteni päälle saimme eilen miesten tuoksunäytteen (Baldessarini) ja pussukan joka sisältää kolme Biotherm - tuotetta; puhdistusgeeli, kosteusvoide ja aftershavebalsami. Oman ikäluokkamme miehet eivät tietääkseni käytä kosmetiikkaa, mutta nykyajan teini-ikäiset kylläkin. Lähetin kuvan meilitse 16-vuotiaalle sukulaispojalle ja kysyin kiinnostaiskos... Kyllä kiinnosti. Viemme pussukan hänelle kun seuraavan kerran sukkuloimme sukuloimaan. Voipa olla että en olisi moista edes älynnyt kysyä, mutta kun tutulla kauneusalan ihmisellä on pari poikalastaa, ja on ollut puhetta että heistä vanhempi käyttää voiteita, tuoksuja ja lotioneja, ajatuksissani oli tallennettuna tätä dataa. Täytyy myöntää että silti yllätyin kun sukulaispoika otti tarjouksen iloisena vastaan hymiön ja kiitoksien kera.

Mitenkähän yleisesti Suomen nuoriso käyttää ihonhoitotuotteita?

Muitakin ilmaisnäytteitä sain, muun muassa erilaisia käsivoidenäytteitä, kun pyysin. Haluan valita tuotteeni huolellisesti. 

Stockmannilla missä ostoksia teimme, on helmikuussa kanta-asiakkaille runsaat etusetelit. Siksi kannatti tehdä kosmetiikkaostoksia tässä kuussa. Sain 50 euron edun niistä seteleistä. Siis aivan kuin olisivat ojentaneet minulle 50 euroa. Sitä etua en olisi tammikuussa saanut enkä saisi enää maaliskuussa. Kandee pitää järki päässä ja jalat maassa. Olen tyytyväinen.


11 comments:

 1. Poikieni hiushoitoaineet ja muut ovat aina olleet kymmenen kertaa kalliimmat ja monipuolisemmat kuin minun omat tavarat.

  Nuorimmalta pojaltani kysyin neuvoa ja lainasin, kun halusin nätiksi juhliin. Vanhin poikani laittoi hiukseni kauniiksi, kun hänellä niitä kaiken laisia koneita.

  Tytöilläkin se, et maalataan eniten 14-vuotiaina, kun tosiaan ollaan kauniita. Puutereineen kouluunkin, monet. Minulla jo ehkä olisi tarvettakin..

  ReplyDelete
 2. Aika hyvät alennukset.

  Mieheni käyttää ihonhoitotuotteita silloin tällöin, esimerkiksi puhdistavia ja kosteuttavia tuotteita. Ikää hänellä on 29vee.

  Entisistä oppilaista osa pojista panosti hyväntuoksuisiin dödöihin ja muihinkin hajusteisiin. Kukaan ei ikinä haissut hielle.

  ReplyDelete
 3. HANNELE: Minusta on fantastista jos nuoret oppivat hoitamaan ihoaan.

  Minulle kävi aikanaan niin hyvin että sain opetustyötä kosmetologikouluista, ja sitä kautta pääsin kauneudenhoidon maailmaa näkemään ja kokemaan. Kauneus ja TERVEYS asian ytimenä, ei niinkään meikkaaminen, vaikka kiinnostava taito sekin.

  Meikillä on monet pilanneet ihonsa kun eivät ole tajunneet puhdistamisen merkitystä.

  KATILEIN: Kiva lukea kommenttisi! Minua kauneudenhoito ja muu siistiytyminen on kiinnostanut jo kauan. Tullut kieltenopen ammatin kylkiäisenä, kun olen englantia, ranskaa ja ruotsia opettanut kosmetologeille ja vähän kampaajillekin;)

  ReplyDelete
 4. Peikko on kuullut kismetiikasta, kohtalon huomaan jäämisestä. Sen rinnalla joku kosmetiikka on varmaankin pelkkää kosmetiikkaa. Luulee peikko.

  ReplyDelete
 5. Olipa Stockalla hyvät alennukset. Mä ennen ostelin pojalleni after shave balmia ja miesten kasvohoitotuotteita muttei hän niitä ollut kiinnostunut käyttämään, vaikka äiti jankutti että ihoa pitää hoitaa! After shavet ja miesten hajuvedet sen sijaan kelpaa...

  ReplyDelete
 6. ISOPEIKKO: Kun on parkettikosmetologeja, onkohan myös parkettikismetologeja?

  YAELIAN: Me molemmat, mieheni ja minä, saimme Stockalta arvoseteleitä 60 euron arvosta. Jos ostimme yli 50 eurolla siitä sai alennusta 10 euroa. Huippu kiva juttu, ja tänä vuonna käytimme kaikki setelit hyväksemme. Oli esim. vuodevaateostoja, ja nyt nuo kosmetiikat. Very nice!

  Tuo on äidin tehtävä, pitää ainakin yrittää kertoa mikä lapsille on hyväksi :)

  ReplyDelete
 7. Mitä ne äidit tietää poikien partojen hoidosta ;)

  ReplyDelete
 8. Minä ostin miehelleni kasvojenpuhdistusainetta (Cliniderm for men) yksi syntymäpäivä ja voi ihme, miten hänen ihonsa kirkastui ja pehmeni ihan vauvamaisen siloiseksi! Siihen asti mies oli käyttänyt vain vettä ja joskus harvoin käsisaippuaa. Kyllä vanhakin koira uusia temppuja oppii. :-)

  ReplyDelete
 9. HANNELE: Ei usein varmaan paljonkaan mutta tuttuni johon viittasin tekstissä, sattuu olemaan parturi - kampaaja :)

  HELENA: Vanha koira oppii kuin oppiikin uusia temppuja, enkä ihan suosista muuta usko - Opettaja kun olen :D Kiva että sulla on kehityskelpoinen mies.

  ReplyDelete
 10. Hannele2:28 pm

  Hoitajana nuorena jossain vanhainkodissa, silloin saimme ajaa partoja..

  ReplyDelete
 11. Juu ja ajaahan naiset säärikarvojaankin :)

  Vanhainkodeissa on kai aina vähemmän miehiä kuin naisia, ei isoa määrää partoja :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.