Sunday, February 22, 2009

Nopeasti happea kitusiinVajaan tunnin kuluttua kyläilemään lähdössä Iffetin, Manucherin ja Elinan luo. Sen verran kireäksi veti aikataulu että ehdin ainoastaan 20 minuutin kävely + hölkkälenkille aamupäivän pakollisten töiden jälkeen. Hyvin sai siitäkin happea kitusiin. 

Blogeihin en nyt ehdi vaikka noinkin kutsuva julkaisun nimi näyttää rullassa pyörivän kuin Kynä kädessä - blogin "Pyhäpäevee Halivuutista". Vilkaisin ja totesin sen kirjoitetuksi suomella jonka lukeminen minulla menisi tavaamiseksi, joten sinne on mentävä paremmalla ajalla.

Tämä kutkuttava kivaa vierailua ennakoiva odotus on mukava. Kokemuksesta tiedän että aika menee ihan liian nopeasti, mutta toisaalta jälkikäteen voi nauttia hauskoista muistoista. Parasta tankata muutama farsin sana päähän ennen lähtöä... Khoda negahdar!


6 comments:

 1. Toivottavasti kyläily onnistui mainiosti.

  ReplyDelete
 2. Mukavaa kyläilyreissua teille:)

  ReplyDelete
 3. Mukavaa oli, erittäin mukavaa! Kiitos, Katilein, Inkivääri ja Hannele :)

  ReplyDelete
 4. (Äänetöntä hehetystä)
  Saattaapi olla, etten enää itsekään osaa oikeaoppisesti viäntee täkäläistä aitoa kieltä,
  mukaan voi tulla lainoja savon murteestakin. Vaikka sekoittuneitahan nuo murteet osittain muutoinkin ovatkin.
  Täälläkin kuulee erilaista ääntämistä, sanojen painotuksissa on eroja, lähialueillakin, ja tokaisuissa ja sanonnoissa eroja kuulee myös.

  Sinulla on noita ystävyyssuhteita maahanmuuttajiin, mikä on hieno asia.

  ReplyDelete
 5. LEONOORA: Olitkin sitten niin nopea käänteissäsi että postasit lisää Halivuutin jälkeen, enkä ole vieläkään ehtinyt tulla lukemaan. Miten nämä päivät ovatkin nykyään niin lyhyitä? :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.