Wednesday, February 18, 2009

Tosi halpa harrastusInspiraatio iski. Kekkasin että tuosta kuvan puisesta lusikkalaatikosta saa minulle steppilaudan kotijumppaan. Laatikko väärinpäin, muoviverkon pala alle luistonestoksi ja heps kikkaa, kohta aerobikataan telkkarin persiaporukan kanssa, yek, do, knee up, chahar! Lienevätkö Irangelesilaisia (Iranians in Los Angeles) kun vetäjä hihkaisee välillä "knee up".  

Laatikon taus on vaneria, nyt vahvistettu yhdellä laudalla. Ei valitettavasti ollut kahta, eli astumapinta on aavistuksen verran liian pieni. Selviydyin silti kohtalaisesti eilisistä treeneistä. Suurimmassa osassa liikkeitä ei tarvita isoa pintaa laudasta. Eilisen (tiistain) jumppa oli selvästi parannus perjantaihin ja maanantaihin jolloin tein liikkeet vain lattiatasossa. Kaapista löytyi sopivat jalkineetkin kun kävin penkomassa. 

Toistaiseksi ei ole tarvinnut kuluttaa rahaa tähän harrastukseen. Tekstiiliurheilun makua ei ole tipan tippaa. En sitä tuomittavana pidä mutta haluan kuulla oman järkeni ääntä. Ei ole järkevää hankkia kalliita merkkivaatteita kotijumppaan, mutta kivat jumppavaatteet ei hassumpi idea, jos ne nostavat mielialaa. Vaaleanpunaiset käsipainoni piristävät. Ne olen hankkinut parikymmentä vuotta sitten. Tänä vuonna ostin alennusmyynnistä pinkin verkkapuseron. Vähitellen kerätty pinkki setti :)

4 comments:

 1. Kekseliäs olet;-)Mistäköhän mä löydän ittelleni noin hyvän jumppaohjelman.....Hyvä, halpa ja tehokas harrastus sulla!

  ReplyDelete
 2. YAELIAN; Se on usein ihan pelkästä sattumasta kiinni mitä keksii ja löytää. Äsken just jumppasin persiaanien kanssa. KYllä oli verrattomat treenit!

  Yksi vinkki tietysti on että ostaa jonkun jumppavideon.

  ReplyDelete
 3. Kyllä vain alkuun pääsee hyvin vähällä rekvisiitalla varsinkin jos on mielikuvitusta.

  Minä olen hukannut käsipainoni, mutta täytin limsapullot vedellä ja avot, sain uudet painot - voi lurauttaa vaikka karkkiväriä joukkoon jos kaipaa värivaihtelua:)

  ReplyDelete
 4. INKIVÄÄRI: Kekseliäs juttu nuo limupainosi :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.