Saturday, March 21, 2009

KirjakaupastaKeskimmäistä opusta menin kirjakaupasta hakemaan, toiveena kenties saada tuo vasemmanpuoleinen teos myös. Molemmat sain, ja vielä osui käteen narsukirja. Olen innolla uppoutunut kiusaamisasiaan, kohta tulee takakansi vastaan. 

Vaikka tekijä, Kaarina Korhonen, käsittelee pääasiassa työpaikkakiusaamista, samat asiat ulottuvat kaikenlaisiin yhteisöihin, koulukiusaamiseen, lastenkasvattamiseen ja vapaa-aikaan, jopa naapuririitoihin. Lukiessa oppii tuntemaan ihmisluontoa ja itseään. Postauksia Arkiterapeutti Kops-blogissani. (Blogirullassa.)

5 comments:

 1. Nuo kaksi muuta kirjaa vaikuttavat mielenkiintoisilta. Ehkä jossakin vaiheessa ostan uusia kirjoja.

  Tällä hetkellä sulattelen aihetta ja aiheesta. On tässä sen verran pureskelemista ja miettimistä. Ei ihan helppoja päätöksiä ja toimia edessä.

  Tuo risiriidoista kertova kirjani on kanssa mielenkiintoinen. Siinä menee vaan vähän kauemmin, kun on raskaanpaa tekstiä.

  ReplyDelete
 2. Kirjoista tuli mieleeni, että voisin törkeästi mainostaa :D Olen töissä Vantaan antikvariaatissa ja me myydään hyvälaatuisin kirjoja netissä osoitteessa antikka.net (:

  ReplyDelete
 3. YVIOON: Aiheeseen on syytä olla valmistautunut. Kiusaaja tekee kaikkensa jotta syytökset kumotaan ja kiusattu tehdään asiattomaksi nyhveröksi. Muut ummistavat silmänsä ja lakaisevat jutun maton alle. Pahimmassa tapauksessa liittyvät kiusaajaan. Kirja antaa paljon neuvoja siihen millä voi säilyttää oman toimintakykynsä ja pitää päänsä kylmänä.

  PIATTA: Kiitos linkistä! Pistin heti talteen.

  ReplyDelete
 4. Just luin tuon Miksi hyvät ihmiset kirjan. Itselleni se oli jokseenkin silmiä avaava...

  ReplyDelete
 5. OLEMATON: Sinua kiitänkin tuosta kirjavinkistä! Näin sen nimen ensin blogissasi, Miksi hyvät ihmiset tekevät pahaa, ja siitä minulle tuli mieleen monenlaisia ajatuksia (tosin ei sellaisia mitä kirja sisältää). Sitten lueskelin mitä kirjasta kerroit ja lopulta tuli halu lukea.

  Tarkoitus oli linkittää sinut ja kiittää kumartaen, mutta huisin kiirettä oli eilen. Kiittelen vasta nyt :)

  Postailen sitten varmaan aikanaan ajatuksiani teoksen annista.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.