Tuesday, March 24, 2009

Tipu sai pesäpallomailastaBahai Naw-ruz - juhlassa saatiin nauttia lasten esityksistä ja heidän riemustaan monta tuntia. Onni, vasemmassa reunassa, soitti haitaria. Hänen siskonsa Alda on toinen oikealta. Oikeanpuoleinen tyttö on persialaisen Behruzin ja Saeidin tytär, kolmas vasemmalta on argentiinalaisen Gustavon ja suomalaisen Elinan Aurora-tyttö, mutta taitaa olla niin että en paria lasta tunnista. 

Amerikkalainen Susan, joka on varsinainen lastentäti ja monilahjakkuus, oli askarrellut ison piñatan. Sitä huidottiin kauan pesäpallomailalla ennen kuin se meni rikki ja karkit lentelivät lattialle. Isoisä Manucher yritti tekeytyä pieneksi ja mennä lasten kanssa poimimaan suklaita. Olin huolissani pari kertaa kun pesäpallomaila halkoi ilmaa. Pelkäsin että joku kallo aukeaa ennen kuin tipu hajoaa. 

6 comments:

 1. Now that's really a Big Bird !
  Brad :)

  ReplyDelete
 2. You can say that again! It was a piñata, filled with candy. My American friend Susan had made it. They whacked it with a baseball bat at the party :)

  ReplyDelete
 3. Vau, olipa hieno pinata!(mulla ei löydy tuota espanjalaista n koneeltani..)Venezuelassa oli ihan niihin keskittyneitä kauppoja ja Miamissakin oli paljon sellaisia;aina vähän harmitti että ne meni rikki...

  ReplyDelete
 4. YAELIAN: Minä saan ñ-merkin aikaan käyttämällä kolmea eri näppäintä, alt, sitten se jossa on ¨ja ^, lopuksi n. (MacIntosh)

  Oi, olispa kiva nähdä piñatamyymälä!

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.