Saturday, April 04, 2009

Lounaalle lähdössäOpetustöitä aamulla, ja iltapäivällä lounaalle ystävämme Mirkun luokse. Viemisien joukossa hänen suosikkikahviaan Presidenttiä, tälläkin kerralla.

I worked this morning, as usual. In the afternoon we're going to pay a visit to a friend. She's going to feed us. In Finland it is customary to bring flowers and/or a packet of coffee to one's hosts and hostesses at lunch time, perhaps a bottle of wine if the invitation is for later.

Voi että oli jännittävä jakso Oberinspector Derrickia. 45-vuotias apteekkari oli luokkakokouksessa ravintolassa ja lähti ajamaan kotiin vaikka oli nauttinut alkoholia. Hän otti kyytiin pari nuorta naista jotka liftasivat. Heidän kanssaan jutellessaan hän ei katsonut eteensä vaan ajoi tiellä seisovan miehen päälle. Siitä kehittyi ahdistavan jännittäviä tapahtumia. Ensin paettiin ja salattiin rikos, sitten Derrick ja Harry Klein pääsivät jäljille, liftarinaisten epäilyttäviä tuttuja tuli mukaan kuvaan...

Lumikellossa ja narsississa on nuppuja meidän pihassa. Taitaa tänäkin vuonna tulla kevät.

10 comments:

 1. Mullakin on tänään lounas, mutta ulkona. Mennään mun likkakaverin kanssa leffaan ja sitten syömään.

  Kivaa vaihteluahan nämä tällaiset ovat ja saavat ehkä ajatukset muualle.

  Yritän nyt kirjoittaa jotakin myös englanniksi tuohon photokiertämää -blogiini. Tuntuu, että unohtaa sanoja ja sanontoja, kun ei tarvitse kieltä käyttää. Mulle tulee varmaan paljon virheitä, mutta silti haluan yrittää. Ja ehkä joku saa sitä selvänkin.

  ReplyDelete
 2. Ihanaa kun kukat alkavat Helsingissä jo kukkia;ne ovatkin sitten täydessä kukoistuksessaan kun tulen sinne kesäkuussa:-) Oikein mukavaa lounasta!

  ReplyDelete
 3. Voi kun tulisikin pian kevät . Minä täällä kiemurtelen kaukokaipuun kourissa . Olen katsellut vanhoja valokuvia Canadasta , nuoruuden ajoilta . Elämän huippuhetkiä siellä .

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 5. Hei , käy blogillani , saat Kreativ Blogger tunnuksen .

  ReplyDelete
 6. YVIOON: Lounakset likkakaverien kanssa on suorastaan terapiaa. Leffoista kiva vaihtaa mielipiteitä.

  Englanti pysyy yllä kun sitä käyttää. Aika monet bloggarit kirjoittavat vaikka eivät virheetöntä kieltä tuota. Turhat estot pois :)

  YAELIAN: Kesäkuussa täällä on aina kesä ja kukkia. Tervetuloa! Kiitos toivotuksista. Oli maukas lounas ja mukavaa seuraa.

  KYLLIMARJAANA: Muistan ne ajat kun tuli aina caucocaipuu - eikun kaukokaipuu keväisin. Ei kylläkään Kanadaan, vaan Italiaan ja Lontooseen missä olin ollut kesiä. Nykyään en välitä matkustamisesta.

  Kiitos Kreativ blogger - palkinnosta :)

  ******************************************

  ReplyDelete
 7. olit jo naemma lounaalla eli
  mukavaa viikonloppua ihan muuten vaan! :)

  ReplyDelete
 8. Moro

  Täällä on oikein ihana jouluinen lumisade tällä hetkellä, ja hanget korkeat nietokset! :D
  Että hiihtokelit sen kun jatkuvat!

  Liekö todella tämä pallomme vinksahtanut akseliltaan, vai kellonajan siiretelykö se sekoittanee näitä maailman rytmejä :D?

  ReplyDelete
 9. Oho minäkö se oon täällä sähälännyt. No rieskan paistaminen ja blogaaminen ei näy passaavan yhteen varsinkin ku palovarotin välillä kiljuu rieskojen jo paistuneen. Hyvää sunnuntaita Sinulle!

  ReplyDelete
 10. BLOGitse: Kiitos. Terveiset kävelylenkiltä! - Nyt ollaan edetty sunnuntaihin.

  LEONOORA: Täällä tuli eilen vähän vettä ja sateista on tänäänkin. Raikasta. Ei valittamista, mutta kieltämättä silloin tällöin iskee ajatus ilmaston muuttumisesta mahdollisesti huonoon suuntaan...

  ANNA: Ties vaikka minä olisin hipaissut itse sitä roskisnäppäintä. Tutkimattomat ovat Bloggerin tiet

  Rieskat kelpais mullekin - nam :) Sunnuntaita!

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.