Wednesday, April 22, 2009

NeulemaunoÄitini neuloma kissa. Mielestäni kaikkien kissojen nimi on Mauno, se on niin kuvaava. Olkoon tuokin Mauno. Hauskan pitkulainen otus. Kissat ovat yksi elämän arvoituksista.

My mother has knitted that cat. She asked me if I wanted it. I said yes, because we have little friends who like toys and stuffed animals. What a funny oblong creature that is. Cats are very enigmatic. don't you think?

Odottelen aerobiccia Persiakanavalta mutta ettei vaan olisi loppunut... Eilen ei tullut vaikka pidin silmällä kuuteen asti. 

Uuteen puhelimeeni soitettiin tänään kaksi kertaa ja kysyttiin Askoa. Ilmeisesti hänen vanha numeronsa. Lisäksi puhelinta pommitettiin jonkin aikaa meilillä jonka sisältö oli että minun pitäisi ottaa pikavippi. Elämä oli rauhallisempaa ennen uutta kännykkää. 

Otin sen mukaan kävelylenkille ja kuuntelin iTunesiani sen kautta. Hienoa siihen asti kunnes yritin säätää ääntää aavistuksen verran isommalle ja tempaisin vahingossa niin hirveälle volyymille että korvat meinasivat pudota asfaltille. Huh. 

Jatkoin tietokoneellani olevan osoitekirjan päivittämistä. Se on ihan laiminlyöty ja hoitamaton, mutta kunhan saan sen ajan tasalle voin siirtää siitä suoraan tiedot uuteen iPhoneen. Se homma kannattaa tehdä.


8 comments:

 1. Onpa Mauno suloinen kissahahmo.Kissat ovat ihania, pian kesäkuussa näenkin poikani (ja minun entisen) kissani Oton, 15 v ja hänen uuden kissansa Niilon, 1 v. Voin katsella kissojen liikkeitä vaikka kuinka kauan!

  Jännä tuo sinun puhelimesi, kun kaikenlaista tuollaista sinne ilmestyy.Toivottavasti saat sen pian kontrolliin!

  ReplyDelete
 2. Hieno mirri.

  Meillä on ollut tuolla samalla tyylillä tehtyjä pehmoleluja. Anoppini neuloi niitä lapsillemme. Joulutonttu on vieläkin jäljellä, sillä sitä on käytetty vain joulunaikaan.

  ReplyDelete
 3. Voikos kissan nimi olla ollenkaan Mauno? Eikös sen pitäisi olla Mauyes?

  ReplyDelete
 4. YAELIAN: Kissojen liikkeet ovat todellakin sellaisia joita voisi katsella vaikka miten kauan. Niissä on jotain hypnoottista, kuten tuleen tuijottamisessa.

  ANNA: Käsintehdyissä on fiilis jota tehdastuotannossa ei ole. Äidin tekemät lihapullat ja mummon neulomat pehmot... eipä niitä made in Hong Kong voita!

  Jouluna tunteet ovat pinnassa. Silloin itsetehdyt jutut nousevat arvoonsa.

  ISOPEIKKO: Kissat ovat niin yhteistyöhaluttomia otuksia että taitaa kuitenkin Mau-no olla osuvampi kuin Mau-yes :D (Vähän aikaa mulla meni ennen kuin tajusin, hah hah.)

  ReplyDelete
 5. That's a very cute cat.She must be a very talented knitter.
  Cats are definitley an enigma and the life they live, bathing,sleep,eat,more bathing then some more sleep.
  It's a wonder they are not all very heavy.
  Brad

  ReplyDelete
 6. BRAD: The cat is a talented knitter - now there's a thought :D

  You obviously know a cat or two because you give such an accurate description of their lives :)

  ReplyDelete
 7. OI, ihana kissa :)

  ReplyDelete
 8. Hei Nekku. Kuvasta päätellen olet itsekin kissa :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.