Sunday, June 14, 2009

Friends-blogMy latest follower, FRIENDS, has an interesting looking site with plenty of information on swine flu. I tried to join the followers of the said blog but Blogger wouldn't accept my logging. There wasn't a possibility to leave a comment on the blog either.

Ei ole niin paljon tietotekniikkataitoja että osaisin etsiä muita teitä kirjautua tuon blogin seuraajiin kun Blogger ei minua päästänyt sinne normaalia tietä. Eikä siellä näytä olevan kommentointimahdollisuuttakaan. Hyvältä tietopuoliselta blogilta näyttää.

Sunnuntaiaamu on sujunut töiden merkeissä. Sain valmiiksi yhden opiskelijan arvioinnin. Ensimmäisen raportin pistin menemään toissapäivänä, nyt toisen, ja kaksi vielä jäljellä siitä firmasta.

Doing student evaluations. Some teaching still this week. After that HOLIDAYS.


6 comments:

 1. Kauniin näköinen tuo suurlähetystö.

  Harmi, jos Bloggerkin alkaa reistailla (ovat ehkä tehneet ohjelmasta liian monimutkaisen kehittäessään sitä), koska mielestäni tämä on ainoa toimiva ja hyvä blogiohjelma - myös kuvien kannalta (melkein parempi kuin monet nettialbumi-ohjelmat).

  ReplyDelete
 2. PS. Minullakin on nykyään välillä vaikeuksia jättää kommentteja. Joudun keskeyttämään latauksen ja sulkemaan koko toisen blogin ja avaamaan sen uudestaan. En tiedä, johtuuko siitä, että hidastimme nettiyhteyttämme.

  ReplyDelete
 3. ANNIE: Muutaman vuoden blogattuani olen nähnyt jos jonkinlaisia uudistuksia ohjelmissa. Jotkut systeemit eivät ole minulle edes selvinneet, mutta eipä hätää kun ne ovat kohta muuttuneet :)

  Minulle tuli pari päivää sitten uusi Safaripäivitys ja sen jälkeen hommat ovat hiukan hidastuneet. Lataaminen kestää kauemmin kuin aikaisemmin.

  Kuvista: Tuossa Suurlähetysö-postauksessani oli viimeseinä kännykkäkuva (sen jälkeen kun on kuva vaatteistani), mutta en tiedä miksi siinä näkyy enää vain turkoosi neliö eikä kuvaa lainkaan... Mahtaako se näkyä kaikille sellaisena?

  ReplyDelete
 4. I had no problem joining this website,hmmm.
  The followers section is way up top.:)
  Brad

  ReplyDelete
 5. BRAD: Blogger kept refusing me, but Google let me pass through. So my face is up there now :)

  ReplyDelete
 6. That's good :)
  Brad

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.