Saturday, June 13, 2009

Streets of HelsinkiI took some pictures while I was in the centre of Helsinki. Living in the suburbs, and working from home, I don't need to go downtown that often. This time I went to the Embassy reception, which my previous posts were about.


Helsinki, la capitale della Finlandia, una bella cittadina. La più grande che abbiamo.


Aika vaikea ottaa edustavia kuvia. Katulyhtyjä, opasteita ja liikennevaloja tököttää joka paikassa. Hämmästyttävän moni rakennus oli peitetty muoveilla ja rakennustelineillä.7 comments:

 1. Tuttuja maisemia ja olen itsekin välillä yrittänyt ottaa kuvia taloista ja teistä. Joskus onnistunut ja joskus taas ei. Tosin kekustassa riittää aina jotakin uutta kuvattavaa.

  ReplyDelete
 2. YVIOON: Kaunista arkkitehtuuria ainakin riittää Helsingissä. ja merenrantamaisemat viehättävät.

  Toisaalta melkein missä tahansa voi ottaa kivoja kuvia kun vaan räpsii ja katsoo mitä niistä tuli :) Sinulla on aina hyviä kuvia. (Minä en tiedä mitään kameran säädöistä yms.)

  ReplyDelete
 3. Helsingin kantakaupungissa on niin paljon kauniita vanhoja taloja, joita on kiva kuvata.Mutta onpas viileän näköistä;tänään pakkasin jo suurimman osan ja piti ihan talvivaatteita kaivaa esille.....

  ReplyDelete
 4. YAELIAN: Joku takki tai jakku kannattaa pakata, ehkä villatakki. Nyt iltapäivällä täällä on +22 astetta. Aamut ja illat viileämpiä. Minulle sopii hyvin, en jaksa olla kuumassa :)

  ReplyDelete
 5. ja kun lisaa viela joka puolella olevat katutyot niin siinapa on varsinaisen risainen kuva kaupungista... :) (pakkohan risat on korjata mutta jotkut kohdat tuntuvat olevan tyon alla vuosikausia!)

  ReplyDelete
 6. Tykkäsitkö siitä punaisesta urheilumersusta?

  ReplyDelete
 7. BLOGitse: Kaipa se on hyvä asia että korjataan ja kunnostetaan, mutta tuntui ällistyttävältä miten monissa paikoissa noita korjauskohteita ja lepattavia suojakankaita oli. Tosiaan, mitenkähän kauan korjaustyöt kestävät - ja ovatko välillä seisauksissa?

  ISOPEIKKO: En olisi sitä edes huomannut ellet olisi kysynyt. - No kukapa siitä ei tykkäisi :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.