Thursday, December 31, 2009

Jouluankka



"Lisää lämpöä uuniin tai annatte höyheneni takaisin!"

"Turn up the heat or give me back my feathers!"



Söimme tänä jouluna ankkaa kalkkunan asemesta. Hyvä idea uuden vuoden pöytäänkin.

This year we cooked a duck instead of a turkey. A good idea for New Year's, too.


En ehtinyt ottaa yhtään kuvaa valmiista ankasta. Mies aloitti paloittelun ennen kuin ehdin saada kameran esiin. Ehkäpä sitten seuraavalla kerralla.

I didn't have a chance to photograph the duck when it was done. My husband started carving it before I got the camera out. Maybe next time.

6 comments:

  1. goditi la papera arrosta:è ottima!
    buon 2010
    ci vediamo tra un anno!

    ReplyDelete
  2. Vietämme joulua myös loppiaisena tänä vuonna. Tavallisesti laitan tällaisessa tilanteessa jouluksi kinkun ja loppiaiseksi kalkkunan. Entä jos laittaisinkin ankkaa?

    Uudeksi vuodeksi ei tarvitse ajatella ruokia, sillä menemme ystävien luo.

    Oikein hyvää uuden vuoden aattoa!

    ReplyDelete
  3. RAKASTAAAANNNN ankoista!!! Nam nam...kuolaaannnn täällä he he he...

    No, hyvää uutta vuotta taas he he he...

    ReplyDelete
  4. Jostain syystä tuo ordinary food kelpaisi minulle parhaiten uudenvuoden ruuaksi - lauantaimakkarasta näen kohta varmaan untakin!
    Oikein antoisaa tulevaa vuotta toivottelen!

    ReplyDelete
  5. Ihanaa uutta vuotta!

    ReplyDelete
  6. Hi Rita,

    My Lovely Daughter Joivy love roasted duck! Look yummy to me.
    New Year Duck! Haha!!

    Jenny;-D

    ReplyDelete

Kommentit ovat tervetulleita. Pyrin vastaamaan kaikkiin.

Julkaisen heti kun ehdin. Iltaisin en tavallisesti ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.

Sana on vapaa, hyvät blogikaverit :)