Monday, December 28, 2009

Jouluruokien loppujaI love snow globes. Went shopping with Hubby before Christmas and saw that squirrel. I just had to have it. Hubby dropped the first one onto the floor and it broke. What a piggy... oops, I mean pity. Rather expensive, too.

Minun oli saatava tuo orava lasipallossa kun sen näin joulun alla. Joulukuun väsymystä potevan puolison kanssa olin liikkeellä. Häneltä tipahti ensimmäinen orava lattialle ja meni säpäleiksi. Ei muuta kuin hakemaan toinen hyllystä. Tulevina jouluina voidaan muistella tätä jouluhaaveria joukon jatkona. On ehtinyt kertyä muutama, esimerkiksi kahden ensimmäisen joulukuusemme elävät kynttilät jotka sytyttivät oksan palamaan. Pieni asunto, pieni kuusi - vesilasillisen heilauksella siitä selvittiin.Currant cookies. Delicious, but fattening.

Ei tullut vielä ekalla yrittämällä niin ohuita, kauniita ja samankokoisia kuin Sirpalla jolta sain korinttipikkuleipien ohjeen, mutta herkullisia ovat, ja lihottavia. Voilla leivottuja.

Vein noita mukanani eilen Mirkulle. Pääsin hänen luokseen syömään jouluruokien loppuja; kalkkunaa, kinkkua, lanttulaatikkoa ynnä muuta. Anna ja pojat olivat myös mukana.Kyläilimme eilen. Tuo oli kaikkein "normaalein" kuva Villestä ja Mikosta. Muissa kuvissa pelleiltiin paljon enemmän kuin tuo lievä "Villellä pullaa molemmissa poskissa" - esitys. Oli irvistyksiä ja kieroja silmiä. Säästän teidät niiltä, hah hah.

Ville had something in his cheeks but apart from that they posed for that picture "with no tricks". You should have seen the other photos, hah hah. I'll spare you.

Fantastic skies when we came home.

Kotimatkalla ihailimme taivaan värejä. Runsaasti rusotusta.8 comments:

 1. Kaunis tuo viimeinen kuva.
  Tuollaiset lasipallot ovat ihania;onneksi löytyi toinen sen rikkimenneen tilalle.Aikoinaan minulla oli sellainen pallo,jossa oli lumisadetta!

  ReplyDelete
 2. i 2 giovanotti?
  chi sono???
  fammeli conoscere e grazie del post!!!

  ReplyDelete
 3. Antonietta, I giovanotti sono i figli di una mia amica Anna. Il più piccolo si chiama Mikko. Comincia la scuola l'autunno prossimo. L'alttro si chiama Ville.

  ReplyDelete
 4. Tosi kaunis tuo viimeinen kuva ja hei.....on ne naamanvààntòkuvatkin joskus hauskoja, ettà turhaan meità niiltà sààstelet ;)

  ReplyDelete
 5. Ihana lasipallo. Ja mekin söimme liian paljon jouluruokaa ha ha...nyt meidän pitää tehdä liikuntaa taas polttamaan liikaa kaloria ha ha...

  Taivaan värejä on aivan ihania!!!

  ReplyDelete
 6. Puoliskolle peikkokehuja piänen oravan päästämisestä pois sen pallukan sisältä.

  ReplyDelete
 7. Haaverit ovat niitä hauskoja muistoja, joista nauttii vasta jälkeenpäin. Tapahtumahetkellä ei tod naurata.

  Jouluruuat on meilläkin jo popsittu.
  Ihanaa palata normaaliin keittiömeininkiin. Jaa mutta uusivuosihan on vielä edessä.

  ReplyDelete
 8. Vielä jäi pieni viipale kinkkua huomiseksi. Ja sitten ne hernekeittotarpeet. Kaunis on rusotus tuossa viimeisessä kuvassa.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.