Monday, June 28, 2010

Apua


Olin tekemässä blogipostausta kun Blogger ilmoitti että kuvien varastotila on loppu... Mitähän nyt pitäisi tehdä?

Blogger tells me I'm out of photo storage space... What do I do now?

******************************************

Alright. Now I have paid for extra storage. I should get the show on the road in the next 24 hours or less.

Sain 5 dollarin vuosimaksun maksetuksi . Vuorokauden sisään pitäisi asian hoitua niin että kuvia saa tänne postatuksi tavalliseeen tapaan.9 comments:

 1. Minulle kävi taannoin samoin. Pitkän harkinnan jälkeen päädyin ostamaan viiden dollarin vuosihinnalla lisää tilaa. Toinen vaihtoehto on avata uusi googletili, jonka mukana tulee taas uusi picasa-albumi, jonne blogikuvat varastoituvat, mutta sitten pitää avata uusi blogikin...vähän tylsää ? :)

  ReplyDelete
 2. Kiitos neuvoista! Tämä juttu tuli yllätyksenä, mutta ei tässä nyt voi bloggaamista lopettaakaan kun on vasta päästy alkuun :)

  ReplyDelete
 3. Rita, tein aivan saman kuin Millan! On tosi järjetöntä aloittaa uusi blogi, jos bloginimesi on jo brändi! Nyt laitan kuvia oikein sielun kyllyydestä;-)

  ReplyDelete
 4. Tätä minäkin pelkään omalla kohdallani, koska tulee tieto kuin salama kirkkaalta taivaalta, että kuvatilasi on loppuun käytetty.
  Täytyy muistaa nuo saamsi neuvot.

  ReplyDelete
 5. Hyvä kysyit! Nuo hyvät neuvot pitää painaa mieleensä.

  ReplyDelete
 6. Kiva kun ratkaisu löytyi jo. :-))) Toinen vaihtoehto on kuvien ladataminen esim. photobucketissa, mutta sitten tulee vähän ekstratyötä kun kirjoitat uuden postin (koska sun pitää kirjoittaa HTML koodia jne.).

  ReplyDelete
 7. My gosh!
  I didn't know that this happens here!
  I guess I though that like google mail, the storage is always increased.
  Brad

  ReplyDelete
 8. Tämäpä oli uusi tieto Bloggerista. Harmillista tuollainen kuvatilan loppuminen.

  Mutta tässäpä sinulle miettimistä ;) Meillä Wordpressissä saa 3 KG:tä ilmaiseksi kuvien tallennustilaa. Reilussa kolmessa vuodessa olen sitä tuossa pääblogissani saanut kulutettua 36,9 MB:tä, joten jäljellä on vielä 98,8% ja olen sentäs postannut 783 kuvaa näinä vuosina. Ei taida saada yhden eliniän aikana täyteen!

  ReplyDelete
 9. Omg! I didn't know that blogger have such small space for us...Maybe one day it will happen to me and the rest of the blogger!

  hugs~Jenny;~)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.