Monday, July 12, 2010

Etsitään vaaleaa reppuaOvatko etsintäni turhia? Olen yrittänyt löytää kesäksi jonkin vaaleanvärisen repun, yksivärisen. Ei ole kuin tummia ja kirjavia. Menin tuohon pieneen laukkukauppaan. Myyjä kertoi että reppujen valmistaja toimittaa hänelle vain mustia koska muut eivät kuulemma mene kaupaksi. Siellä oli beige ja vaaleanpunainen ruudullinen reppu, mutta tahtoisin jotain elegantimpaa ja hillitympää kuin ruudutus.

I have a black rucksack and a dark blue one. I've been trying to find a lighter colour for summer, but there aren't any. Where could I find a light-coloured backpack?

Mistä löytyisi vaaleanvihreä, valkoinen, beige tai vaaleanpunainen kaupunkikäyttöön sopiva selkäreppu?

6 comments:

 1. Kannattaisi ehkä kokeilla armeija- ja retkeilyvarusteita myyviä liikkeitä? Sieltä voisi ehkä onnistaa...ainakin vaaleanvihreää, valkoista tai beigeä luulisi löytyvän.

  Happy hunting!

  ReplyDelete
 2. Täytyypä tsekata sekin. Kiitos vinkistä. Sieltä ei ehkä löydy mitään siron eleganttia, mutta kunhan jotain muuta kuin mustaa...

  ReplyDelete
 3. Charlotta3:57 pm

  Ciao! Ihmettelenpä, eivätkö muut kuin mustat reput tosiaan mene kaupaksi, vai menevätköhän mustat reput kaupaksi, kun muunkaan värisiä ei ole?

  ReplyDelete
 4. Luulis, että netin kautta voi ostaa mitä vaan.

  ReplyDelete
 5. JUST PALASIN KATSELEMASTA ISOJA REPPUVALIKOIMIA, MUTTA EI NÄKYNYT MITÄÄN SOPIVAA - TUO NETTIKAUPPA ON HYVÄ VINKKI. KOKEILLAANPA SITÄ SEURAAVAKSI! Kiitos :)

  ReplyDelete
 6. Zdravo Rita, sto je to lepo,bas mi se svidja, sta bi dao da sam na tvome mestu, uzivas tamo...Pozdrav.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.