Saturday, July 24, 2010

IKEAN kenkäkaappiIlahduimme kun IKEAn valikoimissa oli kenkäkaappi samanlaista puuta kuin meidän olohuoneen sohvapöytä ja pari muuta pikkupöytää. Sopi kuistimmekin väreihin. Ostamamme toinen samanlainen kaappi ei mahdu tuohon tilaan. Tänään mietimme mihin sen sijoitamme. Mahdollisuuksia on useita- Yksi juttu mitä emme älynneet kaupassa oli että tuo kaappi on kiinnitettävä ruuveilla seinään. Muuten se kaatuu kun laatikoita availlaan.


The new piece of furniture that we bought is for shoes. We were glad to find it because we already have a coffee table and two other small tables made from the same material.

We bought two, but our porch is not big enough for both of them. We must decide where to put the other one. There are several possibilities. One thing we didn't know before reading the instructions was that it has to be screwed to the wall. Otherwise it falls when the drawers are opened.

Kiitos kommentoijille. Kaikki kaappi- ja hyllytyyppiset arvaukset osuivat lähelle, mutta XL ruumisarkku ei niin kovin lähelle. Koko SMALL olisi ollut osuvampi. Tikkuaski...? Niin, mikäpä ettei - takkatikuille!


5 comments:

 1. Ai kenkäkaappiko se olikin;D Hienosti näkyy tuonne nurkkaan sopivan,mutta se seinään kiinnitys kuulostaa vähän hankalalta. Sama juttu oli IKEAn kirjahyllyn kanssa,mutta onneksi sain siihen apua.

  ReplyDelete
 2. Ylimääräisestä kaapistahan voisi tehdä viinipullokaapin... =)

  Sekin takuulla pitäisi ruuvata seinään ettei kaatua kun luukku avataan ja kurkistetaan mitä viiniä herkkuruuan kanssa nautittaisi ja jäädytettäisi valmiiksi...


  Mukavaa viikonloppua. =)

  ReplyDelete
 3. Seinään kiinnittäminen näytti loppujen lopuksi helpolta laudankappaleen avulla.

  Hauska idea tuo viinikaapppi :)

  Toinen kaappi on nyt koottu ja asennettu kenkäkaapiksi työhuoneeseeni. Sille löytyi juuri sopiva kolo yhdeltä seinältä.

  Nyt ihastelemme kotimme uusia näkymiä :)

  ReplyDelete
 4. A me piace quasi tutto quello che vendono da Ikea!

  ReplyDelete
 5. Our place also have Ikea. So it's a worldwide business!

  You must be really happy to bought the shoes cabinet which made from the same material as your coffee tables and small tables...Happy Shopping!

  Jenny;~)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.