Tuesday, July 20, 2010

Malmin toriKuuma ilma jatkuu. Virkistävää kävellä solisevan veden ohi Malmilla asioidessa, ja aina mukava nähdä luontoa, vaikka vain istutuksina.


Hot weather continues. A refreshing feeling to see water, and it's always nice to see nature, even if it's just flowers in pots.


Sattuuko kukaan tietämään mikä tuon veistoksen nimi on? Pystykorvat? Välimerkit? Kulmakarvat? Kaksois-vee? Onko ehdotuksia?


What is the name of that sculpture, I wonder? Eyebrows? Something to do with punctuation? M 'n' M?

Very few people selling their stuff at the flea market. I talked to two of them and bought some children's books from one of them and clothes hangers from the other. Inexpensive. Really cheap.

Kirpparilla ei ollut montakaan myyjää. Juttelin parin naismyyjän kanssa. Toiselta ostin muutaman hyväkuntoisen lastenkirjan (à 50 senttiä) ja toiselta erikoisia vaatepuita (yksi hieno vaatepuu 20 senttiä ja nippu erilaisia yhteensä 20 senttiä). Tuommoiset hinnat kirpparilla saa mielellään olla. Myyjä pääsee eroon turhista ja kierrätys pelaa.

Pidin eilen lomapäivän. Alkoi totisesti tuntua loman tarve. En tiedä sainko jonkin psykologisen stressinlaukeamisreaktion kun illalla alkoi selkää ja niskaa särkeä niin että en voinut nukkua ennen kuin otin Buranan ja yhden Dormiplant-valmisteen. Tänä aamuna vielä jäykkä olo.

Huomenna italian oppilas ja sitten kaksi päivää vapaata.


8 comments:

 1. Lunttasin. Sen nimi on "Malmi". Tekijä Seppo Manninen, tehty 1990.
  "Veistoksessa on käytetty taivutettua terästä, joka ruostuessaan patinoituu ja muuttuu punertavaksi. Ruosteen punaama pelkistetty pinta kesyttää teoksen jyrkkiä linjoja. Veistokseen kuuluu graniittinen jalusta ja vesiallas."
  Tiedot täältä: http://www.taidemuseo.fi/suomi/veisto/veistossivu.html?id=178&sortby=statue

  ReplyDelete
 2. Sait jo vastauksen veistoksesta. Veiskoksessa on selvästi M-kirjain.
  Nyt on aikamoinen helle, joten kirpparikävijät ja myyjät ovat vähissä. Lastenkirjat ovat nappiostos hintansa perusteella.

  ReplyDelete
 3. Toivottavasti selkäsi on jo parempi..
  Vasta vähän aikaa sitten kuvasimme noita kasveja tuossa samassa paikassa...tuo veistos ei minusta mikään kaunis ole mutta lähde torilla on ihan kiva.

  ReplyDelete
 4. KALE: Kiitos linkistä! Mielenkiintoinen.

  ARLEENA: Minustakin olivat nappikauppaa!

  YAELIAN: Selkä oolrait, niska hiukan jäykkä. Minulle selvisi Kalen antamasta linkistä että se vesijuttu kuuluu mukaan veistokseen!

  ReplyDelete
 5. Voi että...toivottavasti ei oo enää kipua tänään. Minäkin pidän kirppareista! :-D Ostin jo paljon halpoja kirjoja kirppareilta.

  ReplyDelete
 6. Flowers can really add beauty to its surroundings. Oh, that's a nice M sculpture. Like the rustic look. Your summer looks cheerie. Btw, I like shopping at flea market also. Cheap is good.

  ReplyDelete
 7. Minustakin tuo veistos on ruma. Vesiallas on sentään aika kiva nyt, kun se on korjattu.

  ReplyDelete
 8. Thanks for all the comments!

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.