Saturday, July 31, 2010

Yksi lomaviikko, pleaseYstävä toi ruotsinkielisiä sanomalehtiä. Hufhudstadsbladet eli Husis. Hienoa. En tosin ole ehtinyt viimeisimpiä Hesareitakaan lukea, mutta lomalla sitten, juu. Kohta ollaan ihan H:na kun luetaan sekä Husista että Hesaria.

Giornali in svedese. La nostra seconda lingua nazionale.

I'm dreaming of a White... oops, I mean of a summer holiday. If I could have just one week without language teaching. Just one week. That would prevent me from going crazy. Not that I'm complaining. Heavens, no. I like my work.

Jotkut yksityisoppilaistani pitävät paljon kesälomaa opinnoista, toiset vähemmän, kolmansilla ainoastaan kesäopintoja. En ole itse vielä saanut edes yhtä kokonaista viikkoa lomaa, mutta koko ajan on tilauksessa. Se vain siirtyy ja siirtyy, mutta ensi keskiviikkona pitäisi vihdoin alkaa ihan kokonainen 7 päivän loma. Ennätys tänä kesänä toistaiseksi kolme peräkkäistä päivää. Siis vaikka lasken viikonloputkin.

Ei sillä että valittaisin. Pidän työstäni.

Ukonhattu.
Monk's Hood.
Stormhatt.
Aconito napello.


4 comments:

 1. Hyvä että sinäkin pääset vihdoinkin pitämään kunnon lomaa:-)

  ReplyDelete
 2. onpas muuten hieno kuva, ylväästä kukasta :) toi tuo mulle aina mieleen conquistadorien kypärän. entisessä elinpaikassa mulla oli niitä kaksi jotka kasvoivat joka kesä reilusti kaksimetrisiksi ja tuuli kaatoi ne pitkälleen joten piti jättiläisvasaralla lyödä maahan keppi ja sitoa puskat siihen. jos keväällä satoi paljon niin ne jäivät kyllä ihan alimittaisiksi. :P

  ReplyDelete
 3. Meilläpän hbl:ää sanotaan höbläksi :)

  ReplyDelete
 4. I hope you have a restful Sunday Rita ;-)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.