Wednesday, August 25, 2010

Ravintola HollywoodMy friend Charlotta and I ate in a restaurant. Here's the dessert. We had baked Alaska. I've never had it before. Fabulous.

Charlotta ja minä kokeilimme eilen ravintola Hollywoodia Malmilla. Sen tilalla oli aiemmin kantapaikkamme Rosso. Hassu tunne kun oli erilaista mutta kuitenkin samanlaista. Suunnistimme vanhoille vakiopaikoillemme. Varjomme olivat vieläkin seinässä.

Abbiamo mangiato della pizza. La mia si chiamava Norma se non mi sbaglio. Con pomodoro, melanzana e mozzarella. Una novità per me. Squisita!

Maukas pizza. Jotenkin hienostunut. Tomaattia, munakoisoa ja mozzarellaa. Ihastuin.

Jälkkäriksi valitsimme uunijäätelön. Sekin uusi kokemus. Satumainen. Marenkia, mantelilastuja, tietenkin jäätelöä, mustaherukan ja uskoakseni tyrnin makuista kastiketta. Ruokalistasta olisi voinut tarkistaa ellei tarjoilija olisi vienyt sitä pois. Rossossa usein palasimme ruokalistaa lueskelemaan ruokailun aikana.

Pizzat olivat valtavat. Söin äsken lounaaksi sen toisen puolikkaan doggie bagista.

11 comments:

 1. Olipas taidokkaasti kasattu jälkiruoka. Vesi herahtelee vain kielelle, kun katselen sitä.

  ReplyDelete
 2. Anonymous4:51 pm

  Entinen Rosso ? Onko liikepaikassa jotain feelua ? Vai onko lähistölle rakentumassa uusi uljas ABC-asema ?

  kyselee Jukka S.

  ReplyDelete
 3. Onpas komea jälkkäriannos! Muistankin kun heinäkuussa kerroit että oli Rosso muuttunut toiseksi ravintolaksi...mutta hyvältä kuulostaa tuo muutos:-)

  ReplyDelete
 4. Charlotta5:12 pm

  Voi että olikin mukava ilta! Oli kiva tavata ja jutella. Minun pizzani oli Americano (kinkkua, ananasta ja homejuustoa) ja vesi kielellä odottelen, koska pääsen syömään pizzanpuolikaan omasta doggie bagistani. Jälkiruoka oli muuten ihana...njam.

  ReplyDelete
 5. Yummy Rita!

  hugs~Jenny;~))

  ReplyDelete
 6. Oh yes this is definitely fabulous... I bet it tasted really good also :-D

  ReplyDelete
 7. Doggie bag on käytännöllinen! Mekin ostimme pizza ravintolasta pari päivää sitten. Minun pizza oli tosi maukasta! :-D

  ReplyDelete
 8. Carina pizza alla norma :) penso proprio che prenda spunto dalla pasta alla norma che è fatta con le melanzane fritte. Mai sentita qui però mi ispira molto!
  La foto del dessert poi è così invitante...dev'essere stato delizioso!
  Un abbraccio!

  ReplyDelete
 9. Siinä vanhassa Rossossa parasta oli ihanat ja persoonalliset tarjoilijat! Millaista henkilökuntaa tuossa uudessa paikassa oli? En ole uskaltanut käydä katsomassa.

  ReplyDelete
 10. Thank you for all the comments - Sorry I have no time to given an answer to everybody's comment!

  ****************************************

  Vanhan Rosson tarjoilijat olivat erittäin ystävällisiä, asiallisia ja motivoituneen tuntuisia. Ei sellaisia muualta ole löytynyt.

  Tympeitä tarjoilijoita olen tavannut vain yhdessä paikassa - Sinne en sitten enää neljättä kertaa mennytkään. Tilanne saattaa tosin nykyään olla toinen. (Helsingin keskusta, Casa Largo.)

  ReplyDelete
 11. Oh, did this post make me hungry !
  Brad

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.