Saturday, September 25, 2010

Aila came backYritin kaksi kertaa pistää tänne muutamia kuvia, joita Blogger pyöritti ja pyöritti... Sitten kertoi että pieleen meni. Päätin kokeilla vielä yhdellä kuvalla. Jeps. Siinä on makoisaa belgialaista suklaata jota ystäväni Aila toi Brysselistä. Ihanaa saada hänet takaisin Suomeen kolmen Belgian vuoden ja neljän Pariisin vuoden jälkeen. Tapasimme viimeksi kesällä 2006. Mon Dieu! Hän osaa ranskaa ihan fantastisesti tähän mennessä.

Tuo suklaa oli /on kirsikalla täytettyä, hiukan rusinaisen oloista. Joka palassa norsu kohokuviona. Elefantin paksu muheva elämys. Syödä mussutettiin levy melkein olemattomiin. Savipatakin maistui sitä ennen. Päästiin syömään puoli kolmen maissa, eli ruokahalua oli kehittynyt.

Vähän on vielä suklaata jäljellä jos Ötöpesän jengin norsut päättävät tehdä visiitin.

Luin mitä mielenkiintoisimman artikkelin suklaan hyväätekevästä vaikutuksesta. Hienoa. Kunhan vaan osaamme hillitä kulutusta, maistella ja nauttia ahmimatta.

My good friend Aila got back from Brussels where she lived for the past three years and brought back some exceptional Belgian chocolates. Well, maybe quite common there, but exceptional here. Very good, cherry filled chocolate. Yum.

We went shopping today. I tried posting pictures of some things I bought; canvas shoes, soap, a book... Nothing doing. The spirit of Blogger was against me. Finally it allowed me to post that one picture. Maybe it likes chocolate, who knows.

Just read an article about all the good cholate does... Grreat! Just don't eat too much!

13 comments:

 1. No nyt temppuili se bloggeri kommenttienkin kanssa,tuli että "error" ja sinne meni kommentti.'
  Mutta kirjoitin,että kiva kun ystäväsi Aila tuli takaisin pitkän tauon jälkeen,ja että belgialainen suklaa on hyvää.Myös että kaunis fontti,mutta hieman hankala lukea...

  ReplyDelete
 2. Voi tuo viimeinen lause olitotta, mutta kuinka sitä onkaan vaikea toteuttaa.

  ReplyDelete
 3. Heh, minàkin aina yritàn muistella suklaan hyvià vaikutuksia sità syòdessà niin morkkis ei ole sitten niin kova, hih :D

  ReplyDelete
 4. Rita,
  That chocolate looks so good and with cherries in it too! Yum!
  Brad

  ReplyDelete
 5. Thank you all for the comments! Happy Sunday:)

  ReplyDelete
 6. Totta tosiaan, onpas ötömäisen hyvän näköistä! Turhaa syyllisyyttä ei herkkuhetkestä pidä tuntea, sillä mielihyvä on ravintoa sekin.


  Suklaa on huumeista parasta:

  http://www.erowid.org/chemicals/chocolate/chocolate.shtml

  ReplyDelete
 7. Jännä linkki, Ötökkä... :)

  ReplyDelete
 8. Hmm. Tuo Erowidhan on huumesivusto, joten Ötölän popula kehotti viatonta kielenopettajaa huumeen käyttämiseen! Olkoonkin vain suklaata..mutta silti! ;)

  Kopsin ystävä siis toi lastin huumetta ystävälleen. Tässä blogissa vieläpä oikein hekumoitiin huumekokemuksella!

  Koska Kops on niin etevä rikollinen, niin Ötöpesä MC myöntää kunniajäsenyyden. Noissa rikollisissa prosenttijengeissä on aina presidentti, sihteeri, rahastonhoitaja, asekersantti ja road captain. Ötöpesä MC:ssä titteleiden pitäisikin olla italiaksi! Minkäs aseman Kops haluaisi saada Ötöpesä MC:ssä? Ja mikä se olisi italiaksi?

  http://pehmojengi.blogspot.com/2010/07/promillejengi.html

  ReplyDelete
 9. ÖTÖ: Ninpä. Viinikin on liiallisesti käytettynä myrkkyä. Viini on viisasten juoma, sanotaan, ja nyt lisätään että suklaa on viisasten syömä :D

  ReplyDelete
 10. ... Promillejengi näytti melkein vaaralliselta. Aurinkolasitkin :D

  ReplyDelete
 11. Belgialainen suklaa on hyvää. Onneksi suklaa on muuttunut nykyisin terveysravinnoksi ja kahvi, pian kai voikin.

  ReplyDelete
 12. Oiiii...ihana kun ystävä tulee takaisin Suomeen ja voitte tavata taas. :-D

  ReplyDelete
 13. Hi Rita,

  Never see this type of chocolate here. Looks yummy!

  Jenny;~))

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.