Tuesday, September 14, 2010

Dawson's CreekOlen katsellut pari jaksoa sarjasta Dawson's Creek jota lähetetään uusintoina. 80-luvullako sitä ekaa kertaa katselimme? Edelleenkin koen sarjalle tunnusomaisten älyllisten dialogien, filmintekemisen ja laulujen tenhovoiman, mahdollisesti vahvemmin kuin ennen.

Did you ever see Dawson's Creek? We have repeats of it on Finnish TV. I think I love it even more today than I did before. The intellectual humorous dialogue, the beautiful sentimental songs, film making.

7 comments:

 1. Anonymous8:27 am

  katsoin kyllä sarjaa... se tuli 98-03 :D

  ReplyDelete
 2. Olin tuohon sarjaan silloin aikoinaan aika koukussa....Dawsonia esittävä James Van der Beek oli täällä äskettäin,ja taisi mennä naimisiinkin täällä.

  ReplyDelete
 3. An: 1998 - Eikö siitä ole sen enempää aikaa? Niin, tai onhan siitä yli 10 vuotta :)

  Yael: Jossain vaiheessa sarja ei sitten enää tuntunut niin kivalta vaan alkoi tympiä. Saa nähdä käykö nyt samalla tavalla ja kauanko ollaan koukoussa:)

  ReplyDelete
 4. This is definitely another nice place to be ;-D

  ReplyDelete
 5. Minàkin olen sarjaa nuorena katsellut, kun olin heidàn roolihahmojen kanssa about samaa ikàà silloin. Nyt sarja tulee uusintana myòs tààllà (muistaakseni vitoselta, jos sulla se on vai onko vain rai1?). En kyllà nyt jàà ollenkaan koukkuun. En tykkàà, kun on dubattu, kun olin tottunut sità kuitenkin englanniksi katsomaan. Uteliaisuuttani pàllistelen minkà nàkòinen Katie oli aikoinaan (Cruisen vaimo)

  ReplyDelete
 6. Dawson's creek...come non ricordarlo? E' una vera icona degli anni '90, ovvero i miei anni :) il piccolo molo sembra proprio quello del telefilm.

  ReplyDelete
 7. Anche in Italia? Sí, ma come no:D

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.