Monday, May 02, 2011

Sämpylöitä sunnuntain lounaalle



Vaihtelevaa ruokaa = erikokoisia sämpylöitä. Kärsimättömästi läpsin lusikalla ja kauhalla taikinaa pellille välittämättä mitata ja sain aikaan kolme erää hassunmuotoisia, mutta tosi hyvänmakuisia sämpylöitä. Rouheisia sämpyläjauhoja ja ruisjauhoja. Tujaus siirappia. Loraus rasvaa.

Quickly, very quickly done. Funny looking rolls but incredibly tasty.

Panini un po' buffi, ma deliziosissimi.


4 comments:

  1. Näyttävät hyviltä ja siltä myös kuulostavat.En ole syönyt leipää viime elokuusta lähtien(paitsi ruisnäkkäriä)mutta joskus tekee mieli leipääkin.

    ReplyDelete
  2. Rita,
    I love fresh baked rolls, hot out of the oven with a little butter too.

    Thank you for your very kind words for Bernardo.
    Brad

    ReplyDelete
  3. Yaelian: Aika kauhea ajatus olla ilman leipää, se on niin perinteinen perusjuttu, mutta täytyy todeta että olen itse ihastunut leipään vasta joskus 10 vuotta sitten :)

    ReplyDelete
  4. Brad: I hear you! Hot from the oven with a little butter. Yum-my :)

    I hope Bernardo is doing better...

    ReplyDelete

Kommentit ovat tervetulleita. Pyrin vastaamaan kaikkiin.

Julkaisen heti kun ehdin. Iltaisin en tavallisesti ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.

Sana on vapaa, hyvät blogikaverit :)