Monday, February 13, 2012

Unkari kirjallisuusmessujen teemamaaUnkari on syksyn 2012 Helsingin kirjamessujen teemamaa, mikä näkyy kustantajien suunnitelmissa julkaista ennätysmäärä unkarilaista kaunokirjallisuutta ja Unkaria käsittelevää tietokirjallisuutta. (Kustantamo Avain tietääkseni ainakin.)


Vuosi 2012 on poikkeuksellinen myös suomalais-unkarilaisten kirjallisuussuhteiden kannalta. Huhtikuussa järjestettävän Budapestin kansainvälisen kirjafestivaalin teemana ovat Pohjoismaat, jolloin myös Suomen kirjallisuus on edustettuna useamman kirjailijan voimin.


Yleisradion Kirjakerho-ohjelma seuraa tapahtumia läpi vuoden.

"Teemamaa"... miten ihana sana !


Kuvat ovat vuoden takaisesta blogientrystäni. Olin onnen huumassa käytyäni Unkarin kulttuuri- ja tiedekeskuksessa. Kutsun sain nytkin huomiseen tilaisuuteen, kaunis kiitos, mutta nyyh kun en töiltäni pääse. Toivottavasti kirjabloggarit raportoivat.2 comments:

  1. Harmi kun et pääse tuohon tilaisuuteen,,,Minun taas pitäisi tulla Unkarin kautta Suomeen kesällä,mutta saapa nähdä mitä tapahtuu kun Malev lopetti toistaiseksi;lippuni on sitä kautta tilattu ja maksettu...

    ReplyDelete
  2. Yaelian: Liikaa ohjelmaa on tullut otettua tähän viikkoon. Kävin juuri vierailemassa vastaperustetussa läksykerhossa ja muutama kirjoitushommakin on tavanomaisten töiden lisäksi. // Ai sinua pidetään edelleenkin epätietoisuudessa matkalipun suhteen. Kunpa et menettäisi niitä rahoja. Joka tapauksessa pääasia että tulet Suomeen.

    ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.