Monday, April 16, 2012

Oho mikä kiusa / Oops, sorry, I deleted youI accidentally removed my roll of blogging friends from the sidebar. Very sorry, I'll put it back as soon as possible.

Yritin lisätä yhden blogin sivuseinälleni ja erehdyksessä poistinkin koko rullan. Pahoittelen ja laitan kaverit takaisin ensi tilassa. Blogi jonka aioin siihen pistää on hämeenlinnalaisen tytön kiusaamisaiheinen sivusto. Tosin myöhemmin huomasin että kiusaaminen olikin vain yhden bloggauksen aihe eikä koko blogin aihe.

Minulla on Facebookissa oma sivusto nimeltä Vapaa kiusaamisesta. Aihe on ajankohtainen ja ikiaikainen. Hesarissa vieraileva kynäilija selitteli eilen että haavistoilmiö Facebookissa oli vain kupla. Eipä ollutkaan, meitä on siellä aika monta jotka olemme eri mieltä. Jatkamme omilla tavoillamme ja omilla tahoillamme haavistolaisuudesta noussutta kansalaisaktivismia.

7 comments:

 1. Voi Rita sua. Sä oot joskus vaan aivan liian hyvä. Kaikessa "aputyössä" (eh, kai noin voi sanoa) mitä teet vapaa-aikanasi vaivanpalkalla ja nyt tulet tänne pahoittelemaan tuota scrollin katoamista. Älä suotta! Itsehän sinä päätät minkälaisen ulkonäön haluat blogissasi pitää. Ymmärrän toki, että tapahtui vahinko ja niin ei pitänyt käydä, mutta älä nyt tuollaista pahoittele. Ihanaa keväänjatkoa sinne ja voi kun tuli himo noihin kakkuihin tuossa alla, slurps! Ja kakuista tuli mieleen lihominen ja sitä kautta verdetta finalen juontaja joka oli raskaana. Aina kun katson verdetta finalea niin tulet mieleeni, heh....ja nyt vain kummastelen, kuinka juontaja on palannut niiiiiin nopeasti takaisin töihin, hui!

  ReplyDelete
 2. Ihana kesäinen koti-ikävää lietsova kuva joen varrelta, ah.
  Olen melkoinen mestari hävittämään tärkeitäkin juttuja tietokoneelta. Jopa niin, ettei itseään eksperttinä pitävä miehenikään löydä niitä enää mistään

  ReplyDelete
 3. Ciacy: Kiitos lohduttavista sanoistasi. Jotkut blogit ovat minulle olleet ainoastaan scrollilssa, joten saa nähdä löydänkö ne uudelleen. Bloggerissakin olevien päivitykset näen tietenkin, mutta osa kavereista taisi nyt häipyä, elleivät sitten tule ilmoittautumaan.

  Verdetto finale: Äkkiä tosiaan meni Veronican vauvaloma. Nyt kun olen saanut tietää että vierailevat ihmiset ovatkin näyttelijöitä en ole ollut niin innostunut katsomaan.

  Simpukka: Jokivarsikuva on kotini läheltä. Mikä onni asua maisemissa joissa luontoa on säilytetty, vaikka Hesassa ollaankin.

  Kaipa tietsikkaa ja blogeja pitää välillä siivotakin. Jospa pistetään kevätsiivouksen tiliin :)

  ReplyDelete
 4. Huomaan,että olen tuolla edelleenkin ! Haleja !

  ReplyDelete
 5. Yaelian: Muutaman ehdin kiireen keskellä tuonne merkata :) Kun nyt vaan ehtisi muistella keitä kaikkia siinä oli, varsinkin niistä joita minulla ei ole muualla.

  ReplyDelete
 6. Hi Rita.
  I'm staying with the old Blogger format until I have to change to the new one. Sometimes the old ways are the best.
  Thanks for putting back the blog roll.
  Happy Saturday :)
  Brad

  ReplyDelete
 7. Brad: I preferred the old format, but the Blogger had changed one morning when I came here. Not my doing. Bring back the old Bloggeeeer... :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.