Sunday, October 21, 2012

Dinner PartyPäivälliskutsut irlantilais-suomalaisessa ystäväperheessä viikko sitten. Lapset olivat tehneet ruokaa, 10-vuotias tyttö ja 7-vuotias poika. Shane ja Siobhan. Intialaista Tikka Masalaa, perunoita, riisiä.


Hot air balloons the children had made. // Lasten tekemät kuumailmapallot.


Mokkapaloja. / Brownies.


Veimme tuliaisiksi minun tekemäni omenapiirakan. Isäntäväki ja kutsuvieraat ahmivat sitä niin hyvällä halulla että oli selkeästi onnistunut tuliainen.
6 comments:

 1. Ihanan näköinen tuo omppupiirakkasi Rita:) Ja muutenkin herkulliset tarjottavat tuolla..

  ReplyDelete
 2. Kiitos Yael :) Alan olla harjaantunut omenapiirakoiden väsääjä.

  ReplyDelete
 3. Ihan kun siellä olisi aina juhlat :)

  ReplyDelete
 4. Hienon omenapiirakan olit vààntànyt ja tosi taitavia lapsia keittiòssà, jos tosiaan itse olivat kokkailleet. Minà tààlà meidàn 9-vuotiasta yritàn opettaa tekemààn jotain ruokaa, mutta edelleen pysytelty todella simppeleissà ruoissa...hieman myòs kaasuhella askarruttaa, ettei tule tulipaloa tai muuta, joten pitàà kyllà tarkkailla tilannetta kokoajan.

  ReplyDelete
 5. Isopeikko: Heh. Edellisen kerran vierailimme tuossa perheessä pari vuotta sitten, mutta kaipa meillä on niin paljon vieraita että juhlia on usein. Tai vaikuttaa siltä koska pistän blogiin postauksia.

  ReplyDelete
 6. Ciacy: Lasten äiti auttoi ja neuvoi. // Italiassa minuakin kaasuhella kauhistutti. Siinä pitää lapsia auttaa. Kiva että opetat poikia kokkaamaan. Se on hyödyllinen ja mukava taito.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.