Sunday, October 21, 2012

Dinner PartyPäivälliskutsut irlantilais-suomalaisessa ystäväperheessä viikko sitten. Lapset olivat tehneet ruokaa, 10-vuotias tyttö ja 7-vuotias poika. Shane ja Siobhan. Intialaista Tikka Masalaa, perunoita, riisiä.


Hot air balloons the children had made. // Lasten tekemät kuumailmapallot.


Mokkapaloja. / Brownies.


Veimme tuliaisiksi minun tekemäni omenapiirakan. Isäntäväki ja kutsuvieraat ahmivat sitä niin hyvällä halulla että oli selkeästi onnistunut tuliainen.
6 comments:

 1. Ihanan näköinen tuo omppupiirakkasi Rita:) Ja muutenkin herkulliset tarjottavat tuolla..

  ReplyDelete
 2. Kiitos Yael :) Alan olla harjaantunut omenapiirakoiden väsääjä.

  ReplyDelete
 3. Ihan kun siellä olisi aina juhlat :)

  ReplyDelete
 4. Hienon omenapiirakan olit vààntànyt ja tosi taitavia lapsia keittiòssà, jos tosiaan itse olivat kokkailleet. Minà tààlà meidàn 9-vuotiasta yritàn opettaa tekemààn jotain ruokaa, mutta edelleen pysytelty todella simppeleissà ruoissa...hieman myòs kaasuhella askarruttaa, ettei tule tulipaloa tai muuta, joten pitàà kyllà tarkkailla tilannetta kokoajan.

  ReplyDelete
 5. Isopeikko: Heh. Edellisen kerran vierailimme tuossa perheessä pari vuotta sitten, mutta kaipa meillä on niin paljon vieraita että juhlia on usein. Tai vaikuttaa siltä koska pistän blogiin postauksia.

  ReplyDelete
 6. Ciacy: Lasten äiti auttoi ja neuvoi. // Italiassa minuakin kaasuhella kauhistutti. Siinä pitää lapsia auttaa. Kiva että opetat poikia kokkaamaan. Se on hyödyllinen ja mukava taito.

  ReplyDelete

Kommentit ovat tervetulleita. Pyrin vastaamaan kaikkiin.

Julkaisen heti kun ehdin. Iltaisin en tavallisesti ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.

Sana on vapaa, hyvät blogikaverit :)