Thursday, December 06, 2012

Mikroaaltokamaa kellaristaMikroaaltouuni oli uusi keksintö... milloin se taas olikaan? 90-luvulla? Mekin hommasimme erilaisia häkkyröitä munien kypsentämiseen.

The microwave oven was once a new invention. When was it again? In the 90's? We bought various contraptions for cooking eggs in it.This one was for making an omelet.


Näihin piti rikkoa kananmuna ja sitten kuumentaa varoen jotta ufokupin sisältö ei räiskähtänyt mikron seinille.


Laitoin noita tarjolle tavaranvaihtokirpparille nettiin, ja munakas-astian sain jo vaihdetuksi pois. Mistähän muuten johtuu että kodinkoneista ja astioista valtaosaa tarjotaan valkoisina? Maalasimme yhdessä vaiheessa jääkaapin beigeksi. Talossa johon muutimme oli harvinaista kyllä sininen jääkaappi. Sen maalasimme. Tätä nykyä ollaan jo uusittu jääkaappipakastin-yhdistelmä. Hohtavan valkoinen, tottakai. Muuta ei ollut tarjolla. Jokohan nykyään olisi?3 comments:

 1. Aika hassuja nuo mikrojutut. Mà oon kàyttànyt mikroa ainoastaan ruoan uudelleen làmmittàmiseen, en siis sen tekemiseen ja kypsentàmiseen. En tiennyt tuollaisten omelettiastioiden olemassaolostakaan.
  Valkoinen on kai se puhtauden vàri jota on helppo yhdistàà mihin vain ja siksi usein valkoisia kodinkoneita. Suomessa tuo on oikein hitti. Meillà tààlà on hopea jààkaappi ja kodinkoneita on mità vàrià tahansa. Vihreà vaaka, hopea mixeri jne.

  ReplyDelete
 2. Hauskoja juttuja:) Minulla ei ole ollut mikroaaltouunia moneen vuoteen eikä tulekaan enään.Hyvää itsenäisyyspäivää Rita!

  ReplyDelete
 3. Ciacy: Sama täällä itse asiassa, käytämme mikroa vain uudelleen lämmittämiseen. Nuo kananmunajutut olivat poikkeus jossain vaiheessa.

  Toivottavasti nuo Italian värilliset värit rantautuvat tänne Suomeenkin. Olen väri-ihminen :)

  Yaelian: En tiennyt että sinulla ei ole mikroa, mutta kaikki muut keittiön koneet taitaakin olla, haha :D

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.