Friday, February 01, 2013

Keittiössä on mukavaaKeittiö lienee meidän kodin viihtyisin paikka. Siellä voi kokata ja puuhata, lotrata ja läpsyttää, lukea päivän lehteä, kilistella astioita, katsella ulos ikkkunasta. Pidän kielten yksityistunnitkin meidän keittiössä.

Ylimmässä kuvassa olevan tarjotinliinan olen hankkinut tavaranvaihtokirpparilta netistä, samaten seuraavassa kuvassa näkyvän muistikirjan. Aloin runsas viikko sitten pitää kirjaa leipomuksistani ja muista kyökkiväsäyksistä. Tuon puisen maustetelineenkin olen vaihtanut johonkin omaan tarpeettomaksi käyneeseen tavaraan. Takana oleva purnukka on kauan sitten saatu lahja englantilaiselta ystävältämme Rogerilta, tosin Suomesta ostettu. Kissaliinan alla olevan tarjottimen Roger roudasi vuosia sitten meille Englannista. Moniin keittiömme kapineisiin liittyy jokin mukava muisto.


Alkavan kevätkauden piristykseksi koristimme avohyllyjä oranssiruutuisella itseliimautuvalla röyhelönauhalla. Juu, sekin on nettikirpparilta. Tässä tulee todistetuksi että kyökki on viihtyisä paikka, nimittäin huomaan että sen pelkkä ajatteleminenkin viihdyttää. Toivottavasti tekin viihdyitte.
6 comments:

 1. Sulla onkin tosi kiva keittiö ja siellä on mukavaa kokata;D
  Kiva tuo röyhelönauha!

  ReplyDelete
 2. Kyllä, keittiö on minunkin paikkani (heti kun mies lopettaa kokkaamisen) ja vieraatkin sinne istutetaan. Tuommoisesta nettikirppiksestä en ole kuullutkaan, pitääkin mennä tutkaileen..

  ReplyDelete
 3. Yaelian: Tervetuloa taas kokkailemaan. Kaipaan tahine - ideoitasi :)

  Sirokko: Ai sinullakin on kokkaava mies ! Se on tosi ihanaa, mutta olen huomannut että omat taitoni ovat ruostuneet vuosien varrella. Yritän niitä elvytellä :)

  ReplyDelete
 4. Ihanan näköinen keittiö teillä! :-)
  Tulin opikeastaan tuon Onnen koukkuja vuoksi, mutta pakko oli kommentoida tätäkin!

  Jään myös seurailemaan.

  ReplyDelete
 5. Kappas vaan! Minulla on samanlainen liina kissoineen ja hiirineen;) Sinulla on viihtyisä kyökki!

  ReplyDelete
 6. Famu: Kiitos paljon. Hauskaa että sinullakin on kissapyyhe :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.