Saturday, February 23, 2013

Kakkua ja kotisivuja
Vaihteeksi vaalea kakku banaanikakkujen sijaan. Googlaamalla 7 minuutin kakun saa reseptin. Helppo tehdä ja maukas.

Meillä on kielikoulutusfirman kotisivut seitsemättä tai kahdeksatta vuotta Saunalahden alustalla, mutta ovat hankalat ja ohjelma jolla olemme niitä päivittäneet ei ole enää voimassa. 

Fonecta tarjoutui tekemään kotisivut 400 eurolla. Ei kiitos. 

Kyselin Facebookissa ilmaisia kotisivuja. Minulle neuvottiin Nettisivu.org, joka näytti äkkiä katsottuna siistiltä, mutta kun sattumalta osuin yhdelle sitä käyttävälle saitille, esiin singahti häiritsevä mainos. Se piti raivata tieltä ennen kuin pääsi eteenpäin. Mitään sellaista pelleilyä en halua kävijöiden kiusaksi oman yrityksen webbisivuille. Enkä voisi tietää mitä sivuillani mainostetaan. Mitä jos se olisi jotain arveluttavaa? Ilmaisia lounaita ei ole, kuten tiedämme. Näitä asioita pitää harkita tarkkaan.

Tuttava antoi linkin poikansa ylläpitämille ilmaisille kotisivuille. Yritin kysellä pojalta tietoja Facebookissa, mutta kun en osaa esittää tekniikkakysymyksiä, eikä hän ymmärtänyt mitä en tajunnut, sain selville vain että sivut ovat erittäin helpot käyttää ja ilmaiset, ja sieltä voi ostaa levytilaa ja domaineja.  

Muistin blogisisko Anna Amnellin kehuneen Bloggerin kotisivuja, ja kun jo olen blogeineni täällä, tämä tuntuu luontevimmalta vaihtoehdolta. 

Onko neuvoja, kokemuksia tai lausuntoja kotisivuaiheesta?


12 comments:

 1. Kielikoulutusfirmasi sivut ovat kyllä aika vanhentuneen näköiset,joten ulkoasuremontti onkin tarpeen.On olemassa lukuisia webbisivustoja ,joissa tarjotaan ilmaita tilaa ilmaiselle webbisivulle,yksi hyvä on esim tämä ja aika helppo tehdäkin

  http://www.wix.com/

  Ja googlaamalla "free website" löytyy muitakin.

  ReplyDelete
 2. Banaanikakku on Ötöpesän jengin mielestä parasta huumetta!

  Mutta kyllähän se vaihtelu toisinaan virkistää!

  ReplyDelete
 3. Bloggeriin voi laittaa vaikka kuinka fiksun kotisivun. Katsele Blogilistalta suosituimpia blogeja. Minulla on vain tavallisia blogeja ja esim, tämä infosivu.

  http://amnell-anna.blogspot.fi/

  Näin jo monta vuotta sitten, että amerikkalaiset hyväntekeväisyysjärjestöt olivat laittaneet yksinkertaisen kotisivun Bloggeriin. Bloggerilla on nykyään uudet hienot blogipohjat. Koetan katsoa, löytyisikö nopeasti jokin hieno blogi malliksi.:)

  ReplyDelete
 4. Esimerkiksi tämä on kaunis

  http://sbrunou.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 5. Wix on hyvin kaunis. Katso, miten se toimii suomenkielisillä sivuilla.

  Lue myös tämä:
  http://www.gossamerpublishing.com/wix-com-a-word-of-caution/

  ReplyDelete
 6. Anonymous1:35 pm

  Anna, Wix on paska. Valkonen sivu, jolla ei näy mitään muuta kuin mainoksia. Huono hakuoptimointi, FLASH tuki vaaditaan, ruma kotisivu.

  ReplyDelete
 7. Nooh nooh, anonyymi, siivoapa kielenkäyttöä. Kiitos kuitenkin neuvoista :)

  ReplyDelete
 8. Luonnostelin kotisivujani Bloggeriin:

  http://kielikoulupapukaija.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 9. Rita,
  Hyvä alku. Voit muuttaa värejä taustaan, kirjaimiin ja linkkeihin. Laittaa omia kuvia. Kuten edellä tuotiin esille, Blogger näkyy Googlessa. Ja se on välttämätöntä nykyään.

  Anonyymi sanoi saman asian mitä antamassani linkissä on kerrotttu.

  ReplyDelete
 10. Jokin tällainen voisi olla hauska yläosassa. Tämä kuva on maitokannusta, jonka kuvasin kai kirpputorilla.
  http://www.flickr.com/photos/amnellanna/
  8504630518/sizes/l/in/photostream/

  ReplyDelete
 11. Anna: Luin sen verran ylempänä antamasi linkin Wix-kirjoitusta ja sinne linkitettyä kirjoitusta että tajusin Googlen edut :) Hienoa.

  ReplyDelete
 12. Papukaijan kuvaa minäkin ajattelin. Voisin ehkä yrittää siirtää vanhoille kotisivuille piirtämäni linnun uusille sivuille.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.