Monday, April 15, 2013

Lähiseutuni LähitietoLuen Hesaria ja siitä pääkaupunkiseudun ja muun Suomen asioita laajemmin, mutta siinä ohessa tekee kotoisan säväyksen saada oman kaupunginosan ja lähiseudun uutisia. 

Lähitiedon voi lukea sähköisenäkin.

Paljonkohan maksaisi ilmoitus etusivulle? Oma ilmoitukseni yksityistunneista on toistaiseksi vaatimattomasti lehden peräosassa. Seuraavaan numeroon mainoksestani on tulossa versio johon ympättiin lisäksi sanat Kielikoulu Papukaija. Pääasiassa yritän leppoistaa töitäni ja pysyä poissa oravanpyörästä joten pidän matalaa profiilia. Ei isompaa mainontaa.Malmin Lidl on paikallinen vetonaula hyvien tarjouksien ja eksoottisten tuotteiden ansiosta. Seudun innokkaimmat lidlaajat nähdään jo torstaiaamuisin lähtökuopissa valmiina spurttaamaan sisään heti kun pääsee uutuuksien kimppuun. Ihmettelin kun sähköinen tiedote ponnahti ruudulleni vasta puolenpäivän aikaan viime torstaina. Jos silloin vasta lähtee liikkeelle karjalanpiirakat ja donitsit on putsattu hyllyistä. 


Ostoskeskus kutsuu. Sinne pääsee suojaan sadeilmallakin. Otin tämän kuvan lauantaina iltapäivällä. Tihkuista.Tutut nurkat. Prisma on vasemmalla ja Lidl oikealla. 


Keskellä olevalla pyöreällä kivipenkillä voi levähtää hetken ja katsella ihmisiä. Siihen on hyvä tehdä treffit. Tuolla kakkoskerroksen perällä sijaitsevassa kahvilassa (alempi kuva) alussa mainitsemani Lähitiedon toimitus on pitänyt tilapäistä päivystystä jossa on tavannut yleisöä. Siitä oli joissakin lehden numeroissa ilmoitus. Sympaattista. Läheistä. Yhteisöllistä. Minun piti mennä mutta pahus kun olin jo puoli 10 saanut Lidlin ostokset hoidettua ja vastaanotto olisi alkanut vasta kello 10. 


Puolessa tunnissa pääsen kävellen ostarille. Tykkään käydä.

8 comments:

 1. Oikein hyvä idea käyttää kaupunginosalehtiä mainontaan. Voisit laittaa omaan blogiisikin mainoksen kielikursseistasi tai ainakin linkin kielikurssisivulle. Se lukee mainoksen, jota asia kiinnostaa tai jonka tuttavalla tarvetta kielikursseista.

  Olen asunut kahdessa kaupunginosassa Kanadasta tulon jälkeen ja molemmissa on hyvin vireät kaupunginosalehdet.

  Kamppi-Eira -lehdessä oli aikoinaan pieni haastattelu nyt jo loppuunmyydystä Helsinki-aiheisesta kirjastani. Oli kuvakin.Siihen aikaan ei ollut internettiä, oli vain lehdet. Ei ollut skanneriakaan. Pitäisi skannata se juttu.:)
  http://aurorakirjat.blogspot.fi/2006/11/aurora-ja-pietarin-serkut-on.html

  ReplyDelete
 2. Anna: Kiitos kiinnostavasta Aurora-tietoudesta ja kiitos vinkistä laittaa sivustolleni mainos kielikursseista. Mainio vinkki. Mitenkähän osaan sen toteuttaa... Pitää tutkailla.

  ReplyDelete
 3. Toivottavasti tulee lisää oppilaita mainoksen myötä.Kivs nähdä tuttuja paikkoja ja siellä Malmin Lidlissähän me ollaankin yhdessä käyty;D

  ReplyDelete
 4. Peikolta pöö. Sekin tykkää istua kivellä. Peikko, ei pöö :)

  ReplyDelete
 5. Olisi hauskaa, jos monikielisyytesi tulisi esille.:)

  ReplyDelete
 6. Jael: Aivan, ja toivottavasti taas mennään pian :)

  Peikko: Ilahtunut PÖÖ Peikolle :)

  Anna: Hauskasti sanottu. Yritin katsoa mistä saisin linkin pistetyksi tänne mutta en vielä keksinyt.

  ReplyDelete
 7. Ostoskeskukset ovat oivallisia tapaamispaikkoja ostoksien lisäksi.

  Pienet lehtimainokset saattavat jäädä helposti huomaamatta, usein saattaa jokin väripilkku pysäyttää lukijan.

  ReplyDelete
 8. Arleena: Hih, tänään olin tehnyt treffit tuonne ostoskeskukseen erään ystäväni kanssa jota en ollut tavannyt yli vuoteen. // Lehti-ilmoitukseeni saatoin valita taustaväriksi vihreän. Siitä tuli aika kiva :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.