Friday, June 28, 2013

Porkscrew and Flat Peaches

Mukavaa nähdä joululahjamme eli possukorkkiruuvi Annikan ja Rogerin päivälliskutsuilla. It's not a corkscrew, it's a porkscrew. Debbie oli tullut Oxfordista jokavuotiselle kesälomalleen ja niissä merkeissä kokoonnuimme. Kolme suomalaista ja kaksi brittiä.


Alkupaloiksi saimme graavikalaa saaristolaisleivällä. Muu ruokakin oli osaksi suomalaista, uusia perunoita ja makkaroita. Salaattia. Suolainen piirakka. Jälkiruoka toi mukaan Englantia, se oli nimittäin a trifle. Pari kuvaa alempana. Sen kanssa nautimme pienet pikarilliset italialaista likööriä, Limoncelloa.
Keskustelimme vilkkaasti kaikenlaisista aiheista. Myös ystävämme John Laken kirjasta, joka löytyi isäntäväen kirjahyllystä. Luulen että se on meiltä lainassa. Se kertoo Leedsin alamaailmasta ja on kirjoitettu paikallisella murteella. En ole lukenut mutta mieheni on.
Have you ever seen flat peaches? Ostin noita Lidlistä eilen. Aion kohta koemaistaa.


Leivoin äsken 7 minuutin kakun (googlaamalla löytyy) mutta muunsin reseptiä jotta sain käytetyksi pari vanhenevaa banaania ja kuivumisvaaraisen sitruunan. Jännittää maistaa. Ainakin tuoksuu hyvältä. Banaanit ovat tummentaneet värin. Yleensä tämä kakku on vaalea. 


2 comments:

  1. Täällähän se Rita piileskeli. Ihania ruokia!

    ReplyDelete
  2. Ihania oli ruuat, ja kuvien avulla voi muistella hauskoja hetkiä :)

    ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.