Saturday, July 13, 2013

Tuliaisia Israelista
Ystäväni Jael saapuu Suomeen kotoaan kuin muuttolintu joka kesä. Hänen kanssaan vietetty aika on aina iloinen tapaus. Matkatavaroiden painosta huolimatta hän jaksaa tuoda tuliaisia Israelista asti. Yritän muodon vuoksi estellä mutta olipahan upeaa saada käsivoide ja jalkavoide. Kahtena iltana olen käyttänyt ja oivallisiksi todennut. Vaativainen nenänikin hyväksyy tuotteiden tuoksun. Kaunis kiitos onnistuneista tuomisista ja ennen kaikkea mieluisista yhdessäolon hetkistä jutusteluineen, kamuseni.

4 comments:

 1. Rita, nuo tuotteet ovat aivan ihania, olen kerran itsekin niitä Jaelilta saanut.

  Mukavaa suven jatkoa sinulle!

  ReplyDelete
 2. Leena: Kovasti kehuin Jaelia kun osaa aina tuoda niin hyviä tervetulleita tuotteita joista riittää iloa pitkäksi aikaa. Mukava tietää että sinullakin on ollut nautintoa Israelin tuomisista. Kiitos toivotuksista ja mukavaa jatkoa itsellesikin. Rentoa kesää !

  ReplyDelete
 3. Rita,onpa k va että pidit tuomisistani:-) Ja oli niin mukava tavata taas:-) ensi vuonna sitten taas,toivottavasti.....

  ReplyDelete
 4. Jael: Ahkerassa käytössä ovat nuo voiteet. Joka ilta käyttelen. Kiitos vielä kerran. Aika kuluu niin nopeasti että melkein voidaan sanoa "pian nähdään" !

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.