Monday, May 25, 2015

Pizzaa ja jätskiä


Tuo iso jäätelötötterö naurattaa minua aina kun kuljen sen ohi Espalla. Useammin kuin kerran olen ohi käveltyäni palannut 10 askelta takaisin ja ottanut kuvan. Mistähän muuten mahtaisi saada sokeritonta jäätelöä? Muutamalla läheisellä on diabetes. Tykkäisin hankkia heille sopivaa jäätelöä.


Pizza ja jätski taitavat olla useimpien ihmisten mieleen. Lidlin pizzoissa on viime aikoina näkynyt hauska - takuulla suosittu - jääkiekkoteema. Ostin yhden kotiin. Kiviuunipizza.


Keltavuokot lisääntyvät vuosi vuodelta pihassamme. Jälleen ovat vallanneet enemmän alaa. Mahtavat mättäät. 

                         

Peppi Pitkätossu täyttää vuosia. Tiedättekö paljonko hänellä on ikää ? "Här kommer Pippi Långstrump..."

7 comments:

 1. Hauska tötterö:) Ja Lidlistä löytyy hyviä tuotteita:)
  Pepillä taitaa olla jo reilustin ikää;onnittelut.Hepreaksi Pepin nimi on Bilbi;D

  ReplyDelete
 2. Varmaan parhaimman sokerittoman jäätelön saat tekemällä itse. Ei ole lisäaineita :). Voit katsoa ohjeita esim. http://www.valio.fi/reseptit/itsetehty-jaatelo/

  Sokerin tilalle sopiva makeuttaja.

  ReplyDelete
 3. Jael: Lidlistä tosiaan löytyy kaikenlaista hyvää - ja edullista. Tuo pizza maksoi vähän yli euron. Yleensä emme osta valmiseineksiä mutta nyt tuli ostettua pizza. Peppikö on hepreksi Bilpi ? Voi miten hassua. Sinähän voisit joskus pistää kuvan hepreankielisestä Pepistä tai muusta meille tutusta jutusta blogiin :)

  Reissunainen: Kiitos linkistä ! Minäpä katsastan. Meille ja diabetestutuille tuli iso yllätys, kun ensin ostimme Canderel-makeuttajaa, ja sen jälkeen saimme tietää että se on diabeetikoille suurina määrinä) vaarallista. Stevia ja ruokosokeri sen sijaan ovat sopivia.

  ReplyDelete
 4. Luin jostakin, että Peppi täytti 70 vuotta 18.5. Paljon onnea ikinuorelle Pepille!

  ReplyDelete
 5. Simpukka: Näin on - 70 v. Tuota päivämäärää en tiennyt, mutta kaipa se oli juuri tuona päivänä kun Facebookissa pyörivät Peppi-onnittelut :)

  ReplyDelete
 6. Rakastan keltavuokkoja ja olen haaveillut saavani niitä omaan pihaan. Sinä olet onnistunut!

  ReplyDelete
 7. Inna: Ne ovat uskomattoman nopeita leviämään ! Monta vuotta sitten ostin yhden pikku pussillisen juuria ja istutin. Nyt on joka puolella pihaa ihania mättäitä.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.