Friday, June 26, 2015

Keltaista kahvipöydässä


Katoin keltavoittoisen kesäisen kahvipöydän kahdelle kyläilijälle keittiöömme.


Kivaa kesäloman kynnyksellä katsella, kuvata, kohta kilistää tervetuloa.
Kolmioleipiä. Sandwiches. Kaikki pöydän ääressä joko englannin opettajia tai töissä Suomalais-brittiläisessä yhdistyksessä. Sandwiches suit us. Keltainen Tupperware on kirpparilöytö. (Ei ollut käytetty, 8 euroa.)


Kulhokakusta ei tullut kovin kaunis, eikä kovin makeakaan tällä kertaa, mutta hyvin maistui silti. Kokeilin sokeritonta versiota, sillä ajatuksella että ne jotka voivat syödä sokeria, sirotelkoot sitä erikseen oman annoksensa päälle. Korjaan: omien annoksiensa. Monikko. Oli se sentään niin hyvää että kaikki ottivat lisää. Sokerin sijaan kekkasin sirotella päälle kanelia ja kookosta. Viinirypäleet ovat hiukan kyseenalaisia, koska sisältävät aika lailla sokeria, ja vaniljakastikkeessakin sitä on jonkin verran.


Kannukin keltainen. Muinoin Stockalta ostettu. Muistaakseni lasitkin ovat sieltä. Joimme niistä punaviiniä. Valkoviinin väri olisi sopinut paremmin, mutta kun se ei maistu. Yhhyh.Siltä varalta että kysytte - juu, on tuo joulupiparikoristeinen pöytäliina. Mitenkäs se yksi joululaulu menee... ? "Oi jospa ihmisellä ois joulu ainainen." Meillä taitaa olla.No comments:

Post a Comment

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.