Thursday, June 25, 2015

Kirjablogirulla


Kellokukat rehottavat puutarhakaluston jaloissa. Niitä ei ihan äkkiä henno tuolta pois repiä. Tänään on tulossa pari ystävää kahville, mutta eivätköhän he tuohon mahdu. 

Minulla on blogikin rehoittanut iät ja ajat, mutta nyt, kesäloman alettua, sain vihdoin aikaan pähkäillä miten asentaa erillinen blogirulla kirja-aiheelle. Aikomuksena on kokeilla muitakin parannuksia ja täsmennyksiä blogiin. Jo kauan olen havitellut vaihtavani blogin nimen, joksikin joka tarkoittaa jotain. Toivottavasti sen saa tehtyä ilman että koko saitti häviää taivaan tuuliin.

Arvontakin suunnitteilla ihan lähipäivinä. Kunhan siivoan, valmistan kolmioleipiä ja kulhokakun iltapäivällä saapuville ystäville, ja vietän lopun päivän heidän seurassaan, niin huomenissa voi hyvinkin olla arpajaiset blogissa. Sydämellisesti tervetuloa.

2 comments:

  1. Rita, hieno suunnitelma, kirjablogirulla. Odotan uudistuksiasi. Sinä se osaat ja olet energinen!

    Minä huomasin vasta ihan äskettäin, että toisilla bloggareilla on kirjoitusten lopussa kivoja tunnisteita. Mies tutkaili ja näytti minulle, miten niitä laitetaan. Ne ovatkin käteviä. Kun nyt saisin joskus aikaiseksi edes lisäillä niitä vanhoihin juttuihini.

    ReplyDelete
  2. Marjatta: Ihan tyhmäksi ja tumpeloksi tunsin itseni kun niin kauan kesti ennen kuin onnistuin tuon kakkosblogirullan saamaan paikalleen. Monena päivänä kokeilin. Noihin mainitsemiisi tunnisteisiin sain joku vuosi apua - muistaakseni Blogisisko Anna neuvoi. On tämä välillä vaikeaa vääntämistä, mutta sitten kun jonkun jutun oppii, se onkin aivan simppeliä :) Kesäloma alkaa; nyt bloggaillaan :D Odotan ilolla sinunkin postauksiasi !

    ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.