Wednesday, July 01, 2015

Ekan kesäarvonnan voittajaKesäisen keskiviikon alkajaisiksi arpalippujen pinosta nousi Kristan arpa. Hänet löytää Lukutoukan kulttuuriblogista. Onneksi olkoon. Krista, lähetä osoitetietosi sähköpostiini - ritablogi (at) saunalahti.fi - ja kerro haluatko lilan vai vihreän pikkulehtiön ja minkä muun palkinnon valitset päivittyvästä postauksesta?

Muut arvat jäävät odottamaan seuraavaa arvontaa. Lisää arpoja saa kun seuraa päivittyvän postauksen ohjeita. Huom! Pelkällä kommentilla ei saa arpoja, vaan pitää linkitellä. 

Blogimaailmassa on nyt hiljaista. Seuraavassa arvonnassa toistaiseksi mukana vain Una, Ulla, Mustis, Jael ja Arleena. Hyvät voitonmahdollisuudet. Kannattaa siis osallistua. Tervetuloa. Seuraava arvonta viikon kuluttua keskiviikkona. 


ooooooooooo 

(Lisäys myöhemmin samana päivänä.)

Krista ilmoitti valintansa, ja saa lähiaikoina tämmöistä possupostia. Papiljottipäinen possu poistettu palkinnoista, mutta sen tilalle lisätty yksi palkinto. Arvonnan sääntöjä ja palkintoja pääsee katsomaan sivuseinän linkistä ylhäältä kun klikkaa kuvaa. 

1 comment:

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.