Tuesday, July 07, 2015

Vihreitä papuja ja pätkäspaghettia
Kevyttä ja kivaa kesälounaaksi. Vaikka osaan syödä spaghettia haarukalla kieputtamalla on lapsekkaan hauskaa nauttia pätkäsyömisestä, ajatella Italiaa ja ajatella Ranskaa, pelleillä ääntämällä haricots vertes suomeksi tai englanniksi. Jep, meidän huushollissa on halvat huvit.           

 Lautasmalli:Puolet annoksesta kasviksia.


Kuunlija viihtyy talomme varjoisalla puolella. 


                                                       
Pihakäenkaali. Samasta taimesta alunperin. Väri näemmä tummempaa kukkapenkissä kasvaessa, vaaleampaa sieltä ulos siirryttäessä.


Kukkasista sukkasiin. 


Sävy sävyyn 3-pack. Oikein herttainen ja hyväntuntuinen, mutta kylläpä kutistuvat pesussa. Oikeanpuoleinen ei ole vielä pyörinyt pesukoneessa. Mikä onni että älysin ostaa niin isoa kokoa että on kutistumisvaraa. (Lidlistä)


Keltavalkoinen 3-pack. 


Jatkan tunnetun terapautin elämänviisauksien lukemista. Hyvin hän kuvaa millä (väärillä) tavoilla ihmiset yrittävät hallita elämäänsä; haalitaan tavaraa, pyritään tukeutumaan tietoon ja järkeen, käännytään lakihenkisen uskonnon puoleen, ollaan kilttejä ja niin edelleen. 

Hän puhuu pelosta ja rohkeudesta, arjen sankaruudesta, häpeästä. Kaikesta niin kiinnostavasti että iloitsen kun tekstiä riittää. Tämä kirja puolessa välissä, neljä muuta pinossa odottamassa, ja yksi teos tilattuna: Ajan takaa kauemmas katsomisen taidosta.


Sinivuokon lehtiä syreenien kätköissä. Olen niitä kerännyt pikkuruikkuisina taimina ympäri pihaamme, ja sinne tänne istutellut. 


2 comments:

  1. Ehkäpä seuraavalla kirjastokäynnillä lainaan tuon Hellstenin :-)

    ReplyDelete
  2. Lainaa ihmeessä, Onnenpähkinä :)

    ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.