Thursday, July 09, 2015

Viikin kerrostaloja


Going to see a friend.

Lounaalle ystävän luo.


Kukkakimppu omasta pihasta. Kurjenpolvea, tarha-alpia ja röyhistelevä pioni. Hyvin puketti kulki kevyessä Pink Lady - mainoskassissa, ja bussi 519 vei minut hujauksessa Viikkiin ystäväni Mirkun luo. Olen aikanaan omakotitaloon muuttaessani saanut häneltä useita kukantaimia, kun hän asui paritalossa. Mirkku tutustutti minut keltatähtiseen tarha-alpiin, joka kuuluu suosikkeihini.  


Kaunista. Lintuja vedessä ja keltaisena kukkivaa poimulehteä rannalla.Luonto lähellä, vaikka asuntoalue itsessään onkin tuommoista kivikylää.


Karun näköistä, mutta ihan tuossa vieressä on oikeaa metsää. 


Minulle oli katettu vanha perintölautanen, Arabiaa. Ainoa jäljellä oleva sitä sarjaa. Mirkku oli valmistanut eturuuan, minä toin jälkiruokaa.Tipuverho. Kotiin lähtiessä kuljin tällaisten maisemien halki.Hyvin paljon on rakennettu lisää sen jälkeen kun Mirkku muutti uuteen taloonsa ja aloin käydä vierailemassa hänen luonaan. Ihan kuin joka kerralla maisemaan olisi noussut taloryhmä tai pari, joita siellä ei edellisellä kerralla ollut.


Noin puolen tunnin kävely 70T:n pysäkille. Ei haittaa, pidän kävelemisestä. Bussilla 519 olisi ollut kätevä palata, mutta sen pysäkki on jossain kaukana ison tien toisella puolella, enkä tiedä miten sinne pääsee.Nautin aina tämän pyöreän rakennuksen näkemisestä. Luulen että sen sisällä on kirjasto. Mistä tuleekin mieleen, että Malmin kirjastossa alkoi eilen poistomyynti. Onneksi huomasin ilmoituksen Facebookissa. Lähden sinne kunhan kello tulee 9 ja ovet avataan.

4 comments:

 1. Kukkakimput omasta pihasta ovatkin ihan parhaita!

  Ystävät ovat tosi tärkeitä elämänilon lähteitä. Minäkin näin juuri ystävääni. Hän kävi meillä kylässä ja juttua riitti pitkäksi aikaa.
  Viikissä näyttää olevan tosissaan paljon kaunista luontoa kerrostalojen ohessa. :)

  ReplyDelete
 2. Mustikkatyttö: Kyllä niin on; oman pihan kukkakimput ja hyvät ystävät piristävät mieltä :)

  ReplyDelete
 3. Pitäisi käydä noissakin maisemissakin kävelemässä. Minun Helsinkini on aivan liian kapea.

  ReplyDelete
 4. Kati: Monenlaiset on maisemat Helsingin seudulla käyskennellessä :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.