Sunday, September 13, 2015

Helsingin kaduilla


Perjantaiaamuna suuntasin kulkuni Lilla Robertshotellia kohti. Olin saanut kutsun lehdistötilaisuuteen, jossa juhlittiin Paola ja Pirjo Suhosen Erikoiskoira Affen julkaisemista. Kiireinen viikko takana, viikonloppu edessä, upeaakin upeampi aurinkoinen sää ja pilvetön taivas. Kamera kädessä kävelin näyteikkunoita ja arkkitehtuuria katsellen, turistifiiliksen ja iloisen odotuksen vallassa. Kokemuksesta tiesin että luvassa oli hauska tilaisuus innostuneiden ihmisten seurassa. Eikä ollenkaan hassumpaa päästä näkemään uuden hotellin tiloja. Niistä enemmän seuraavassa blogientryssä, mutta ensin katsellaan Helsinkiä.


Beautiful buildings. 


Ohhoh, onpa ISO lintu jalkakäytävällä. Mitähän vielä tulee vastaan? Vautsi, Fazer-salmiakkia ! Kas, olen itsekin kuvassa lasista heijastuneena.Design district - mielenkiintoista.


Vaikea saada kuvia ilman että niihin työntyy katutöitä, liikennemerkkejä, opasteita.Syysmuotia. Vähän väriäkin piristeeksi.
Tästä näyteikkunasta katseeni kiinnittyi KOIRAAN paperinukkearkissa. Psykantunnilta hamasta menneisyydestä muistan opettajan selittäneen ilmiötä: "Jos pöydällä edessäni on harvinainen postimerkki ja tästä kulkee väkeä ohi, suurin osa ei varmasti edes näe sitä, mutta filatelisti huomaa sen oitis." Tokihan koiran huomasin kun olin Affe Erityiskoiraa ajatellut ja koiramaisille taajuuksille virittynyt. Siitä pian lisää.

6 comments:

 1. Replies
  1. Kiitti. Helsinki on ihana ja sattui vielä olemaan tosi hieno ilma :)

   Delete
 2. Olin samassa tilaisuudessa. Yritin zoomailla porukkaa, josko löytäisin toisia bloggaajia, mutta harmillisesti emme törmänneet. Oli kyllä kaunis perjantaiaamu. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi että olisi ollut kiva treffata ! Toivottavasti jollain toisella kerralla. Jään kiinnostuneena odottamaan postauksiasi :)

   Delete
 3. Ihanan urbaaneja näkymiä ja hienoja kuvia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Grazie Sara. Harvoin lähden periferiasta keskustaan, joten tuntuu kuin olisin ollut ulkomailla :)

   Delete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.