Friday, April 01, 2016

Kirjojen katselmus jatkuu


Tätä ylintä pinoa ajattelin tarjota tuttuun perheeseen. 


Seuraavasta pinosta aion lukea ainakin tuon alimmaisen; Etiikka koulun arjessa. Siinä on hyviä kirjoituksia. Sen jälkeen se lähteköön kirpparille kiertoon. Muita pitää plärätä ennen kuin voi päättää niiden kohtalon.


Alimmasta pinosta jätän kotiin pienen osan. Yhden osan laitan jo heti menemään kirpparille ja jokusen luen ennen kuin vien kirpparille. Omien kirjojen katselmus on hauskuttanut minua jo viikkokausia. Samalla saan pyyhittyä kirjahyllyjä ja pistettyä kaikenlaista kivaa kiertoon. Kaunoa, lastenkirjoja, tietokirjoja, sanakirjoja, kielten oppikirjoja. 

6 comments:

 1. Kivaa, tässä pääsee kurkistelemaan toisten kirjahyllyyn ihan luvan kanssa. :)
  Etiikka-kirjan aihe tosiaan pysyy aina tärkeänä ja ajankohtaisena. Googletin tämän ja artikkelit näyttävät kiinnostavilta.
  Mukavaa viikonloppua ja keväistä huhtikuuta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huomiselle onkin povattu aurinkoisen keväistä säätä. Toivotuksesi toteutuvat siis :) Toivotan samaa sinulle. Yritän malttaa ulkoilla, vaikka olenkin siivousinnon vallassa ja tuo kirjakin kutsuu. Ei se hirveän vanha ole, julkaistu 2002. Olisin muistanut että minulla on ollut se kauemminkin. Mutta kuten toteat, aihe pysyy aina ajankohtaisena.

   Delete
 2. Mukavaa viikonloppua Rita ,ja tänään ajattelin sinua kun näin ruokatorilla persilaista ruokaa myyvän kojun;D Ainoa kirja mikä minulla noista on ,tai melkein ,on tuo Italianissimo,tosin minulla on nro 1.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, hauskaa tulla yhdistetyksi persialaisiin juttuihin :) Sinä tulet minulle mieleen esimerkiksi kun kuljen Punnitse ja säästä - kaupan ohi.

   En ole varma onko minulla Italianissimo 1:tä. Opetan alkeet yleensä itse tehdyn materiaalin avulla. On se hurjaa miten paljon noita oppikirjoja on kasaantunut vuosien mittaan !

   Delete
 3. Kirjahyllyn läpikäyminen on tosiasn mukavaa puuhaa. Meiltä lähti muuton yhteydessä jokusia kirjoja kirjaston "ota tästä" -hyllyyn ja nuortenkirjoja vein työpaikalleni.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai joo, kirjastoonkin voi noita viedä ! Meillä on niin hirveästi kirjoja että melkeinpä ei "kehtaa" aina viedä samaan paikkaan :D On tämä mukavaa kun ei ole kiire vaan voi tehdä vähän joka päivä ja tutkailla pinoja nautinnollisesti.

   Delete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.