Friday, July 28, 2006

SEURUSTELUSTA

.

Hanhia poikasineen Helsingin Kaivopuistossa.

Kunpa ihmisiä valmistettaisiin seurusteluun ja avioliittoon jo koulussa, ja muutenkin ihmissuhteisiin. Opetettaisiin pelisäännöt ja lainalaisuudet. Kerrottaisiin case-historioita myttyyn menneistä suhteista. Annettaisiin reseptit onnistumiseen.

HURINA pähkäilee pitkässä kirjoituksessa ihastumisen ja seurustelun vaaroja, ja IHANAT NAISET blogissa meillä on meneillään puhetta sinkkuudesta ja pariutumistoiveista vaikeuksineen. Kirjoitteluun antoi sysäyksen lukijakirje, jonka kirjoittaja toivoo parisuhdetta ja huomaa aina vaan saavansa rimakauhun kohta seurustelun aloitettuaan...
.

2 comments:

  1. Sattuipas. Juuri kun sain höpistyä omalle blogilleni rakastumisesta, sinulla on samantapainen aihe. Minun mieleni velloi anniversaryn(huomenna) toimesta.
    Suuntaa antavia ohjeita tietenkin voidaan antaa. Ihmiset, jotka kasvavat suuremmassa perheessä ovat muutenkin extroverttejä ? oppivat kanssakäymisen alkeet kuin itsestään. Kaipa yksityiskohtaisempia "sääntöjä " voidaan ympätä tuon perusajatuksen siivelle "Follow your heart!"
    Koulujen pitäisi mielestäni antaa aikaa sosiaalisten avujen kehittämiseen. Tietoa löytyy ja on saatavissa nykyisin joka puolella. Koulu ei enää omista tiedon avainta.

    ReplyDelete
  2. Minulta on tulossa postausta lisää aiheesta, joten en kommentoi tässä nyt muuta kuin että Follow your Heart ei kanna niin pitkälle kuin Follow Your Heart AFTER you've also done some research on the subject. Pelkkä sydän, pelkkä järki, pelkät vaistot, pelkät tunteet eivät ole niin hyvä kuin kaikki yhdistettynä oppiin. Sanot totuuden siinä että tietoa on saatavilla joka puolelta, mutta ei esim. kirjoilla ole mitään merkitystä ellei niitä lueta.

    ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.