Tuesday, September 12, 2006

TAMMENTERHOJA

.


Tammen lehdet ja terhot ovat kiehtovia. An oaktree. La quercia. Acorns. Ollon på svenska.

Oravat piilottelevat terhoja kukkapenkkeihin ja sieltähän aina ilmestyy tammentaimia. Putk! Onko sympaattisempaa lehdenmuotoa kuin tammen lehti? Ei minusta.

Mieheni tapasi eilen erään miehen joka kertoi olleensa rapujuhlissa. Näin hän jutteli: "Ei me tällä kertaa juotu paljon. Meitä oli 8 aikuista ja lapsia. Meni vain pullo Kossua. Ja kaksi pulloa shampanjaa. Niin ja 8 pulloa viiniä. Kuusi olutta... " Pelkäisin kysyä mikä sitten on paljon.

Aamuopetus hoidettu, nettikurssia ja kaksi yksityistuntia. Nytpä käväisen kävelylenkilläni ja otan kameran mukaan syysmaisemiin. Hyppytunti eli ruotsiksi håltimme. Voi että nauratti kun olin opettajana ruotsinkielisessä koulussa ja yksi opettajista sanoi minulle "suomeksi" että hänellä oli reikätunti. Vastaavasti hän olisi saanut naurut kun olisin ruotsiksi sanonut että minulle on ... vänta lite... blir det hopptimme? Sula hoppsula hoppsula... Pippi Långstrump. Eikös sen pitäisi olla suomeksi Peppi Pitkäsukka? Jatkanpa näitä mietteitä tuolla auringonpaisteisessa maisemassa reikätunnillani ja palaan pitämään ruokatunnin ennen töitten jatkamista.

Kiitos ystävällisestä kommentoinnista, Syrjähyppy ja Cale. (Muistinkohan nimet oikein... :)
.

3 comments:

  1. Mutta tuohan näyttää hienolta C:llä kirjoitettuna ;)

    ReplyDelete
  2. Jotenkin eksoottinen, eikö totta?

    ReplyDelete
  3. Joo, kunhan sitä ei kukaan lausu ässällä: Sale = Ale, eikös;))

    ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.