Friday, April 06, 2007

SINIVUOKKOJA JA POLIISEJA

.

One of the earliest bloomers, a blue anemone on its way. Sinivuokkoa pukkaa maasta.

Sinivuokoista puheenollen, jos pidätte poliiseista, tässä mukava blogi seurattavaksi.

POLIISIN ELÄMÄÄ

Se on ammattikuntaa jota kunnioitan enemmän kuin muutamaa muuta yhteensä. Näen jopa yhtymäkohtaa omaan opettajan ammattiini. Poliisi ja opettaja valistavat, ohjaavat yhteistä hyvää kohti ja rakentavat parempaa yhteiskuntaa. Vaikka sitten pitäisi asiakkaita pamputtaa tai karttakepittää välillä.

Sanoisin että poliisit ja opettajat ovat mitä suurimmassa määrin puhetyöläisiä, ja työ luistaa parhaiten jos meillä on sosiaalisia ja psykologisia taitoja. Diplomatiakaan ei ole pahitteeksi. Työ helpottuu suuresti jos saa toisen osapuolen motivoitua yhteistyöhaluiseksi. Jos saa psykologiset taitonsa hiotuksi huippuunsa oppilas opettaa itsensä ja epäilty antautuu itse pidätettäväksi.
.

6 comments:

 1. Anonymous8:49 am

  Ihana kuva...sieltä ne punkee valoa kohti - kesäntuojat!
  Hyvää Pääsiäistä toivottaa Sivuaskel

  ReplyDelete
 2. Kiitos Sivuaskel :)

  Kevät- ja pääsiäistunnelmat miellyttävät ja ilahduttavat, samoin käyntisi.

  ReplyDelete
 3. Hei,
  miten hienosti oletkaan pukenut sanoiksi poliisin ja opettajan ammatin yhtymäkohdat. :)

  Kaiken lisäksi olen itse ollut jo vuosia kiinnostunut tästä ammattikunnasta,joka on joka päivä lähempänä elämän tosikertomuksia kuin moni muu. Kunnioitusta ei tule täältäkään suunnasta kyllä puuttumaan!

  Ja että saisin tähän vietiini pääsiäisbonukset päälle, pitä tunnustaa, että olen pyytänyt yhtä alalla toimivaa miestä treffeille lauantaiksi. Vielä ei ole kuulunut mitään....8-)(=aurinkolasit)

  ReplyDelete
 4. Hei M

  Nytpä jäämme jännäämään toteutuvatko treffit! Jos toteutuvat, hienoa, jos eivät, parasta ajatella että deittailu poliisin kanssa ehkä johtaisi siihen että pitäisi pelätä hänen puolestaan.

  Sanon kuten eräs poliisituttavani kuulemma aina hälytyskutsuun vastatessaan: "Toivotaan parasta mutta pelätään pahinta." 8-)

  ReplyDelete
 5. Polgara5:53 pm

  Paha poliisi tarjoaa myös vastinetta, ilkeää sellaista ehkä jonkun mielestä. Kandee käydä vilaisemassa siitä huolimatta. Päästäistä vaan sinnekin! ;D

  ReplyDelete
 6. Ai joo, pitää käydä katsomassa Pahaa poliisia. M mainitsi sen eilen blogissaan Kiteitä ja ajattelin jo silloin käydä. Hyvää pääsiäisen jatkoa, Polgara.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.