Friday, May 25, 2007

MIETTIKÄÄ PÄISSÄNNE

.

From under the heading "Photographing people's houses and gardens as I walk by". Sarjassamme "minä se vaan kuvaan ihmisten taloja ja pihoja ohikulkiessani".

Sain paljon aikaan aamun kuluessa. Ensi viikon nettienglannin tehtävät ovat melkein valmiit. Puh, enää yksi viikko. Olen valmistanut kaksi tehtävää joka viikoksi, 40 kappaletta tulee täyteen. Kurssi alkoi tammikuun puolessa välissä. Kaipaan siitä kesätaukoa. Syksyllä kai keksinkin jonkun erilaisen systeemin. Ideat pyörivät jo päässä. Miettikää tekin näitä juttuja päissänne. (No niin, nyt ne lähtivät hakemaan perjantaipulloa.)

Mikähän tänään on Pakinaperjantain tarinan aihe? En ole ehtinyt vielä käydä katsomassa.

Yhden englannin kurssilaiseni kanssa puhuin tänään aiheesta Time Management, ajanhallinta. Ihmiset tuhlaavat usein huomaamatta aikaansa monenlaiseen turhaan. Opiskelijallani oli hyvä esimerkki. Ei kannata käyttää töissä sekä tavallista päivyriä että sähköistä. Puhuimme asiasta ja tajusin miten hirveä ajantuhlauksen lähde kaksinkertainen kalenterinpito olisi. Käytän itse vain paperista päivyriä, joka toimii samalla ajanvarauskirjana ja muistikirjana.

Monet ajansäästökikat ovat ihan yksikertaisia kun vaan tulee niitä ajatelleeksi. Kuten se että pistää tavarat omille paikoilleen niin niitä ei tarvitse etsiä. Miettikääpä sitäkin päissänne.

Toisessa blogissani viimeaikaisia aiheita ovat olleet ITSETUNTO ja KIUSAAMINEN.

ARKITERAPEUTTI KOPS
.

4 comments:

 1. Ei nävy tämä kuva jostain syystä.
  Mutta totta. Järjestelmällisyys säästää aikaa.
  Mietin sitä tarkemmin sitten kun olen hakenut hiukan viiniä koska selvinpäin tätä ei voi ohjeesi mukaan miettiä. **phsiff**
  Oho, se olikin olutpurkki.

  ReplyDelete
 2. No nyt ykskas näkyykin pölkkypöytä ja penkit.

  ReplyDelete
 3. Phsiff :) Perjantaipullo saa olla perjantaitölkkikin.

  ReplyDelete
 4. Polgara3:32 pm

  Hmph - miten päissään voi miettiä... tai ainakaan mitään järkevää? =D

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.