Wednesday, August 29, 2007

KESÄ ALKAA VAIHTUA SYKSYKSI

.

Took that picture just now. Isn't it just dreamy? Tulipa jännän värinen ja haaveellinen kuva.

Kiitos kommenteista ja kuvien kehumisesta. Ne ovat tosiaankin hyvin vihreänsävyisiä. En ollut sen syvemmin ajatellut, mutta toden totta! Äsken käväisin postilaatikolla ja otin kuvan tarha-alpista. Se kukkii pitkään. Jonain vuonna on ollut kukka tai pari vielä lokakuussa.

Nettitehtäväkurssin mainontaan ja suunnitteluun on mennyt viime päivät. Huomenna puhelinenglantia ensimmäistä kertaa parin kuukauden tauon jälkeen.

Ilma on viilentynyt mutta selvä kesä silti vielä. Pistin hanskat käteen kun lähdin ulos. Eilen huomasin että kädet hiukan palelivat ilman käsineitä. Kuulin jonkun sanovan että "kesä on nyt selvästi ohi", mutta en ole täysin samaa mieltä. Puissa ja pensaissa on vielä lehdet. Syksyn väriloisto on edessäpäin. Kesä alkaa muuttua syksyksi.

Meilailin sukulaispojan kanssa. Kyselin ruotsiksi oliko hänellä tänään ruotsia koulussa ja saksaksi oliko saksaa. Kävi ilmi että oli ollut ruotsia ja englantia, ja englannin tunnilla oli kertailtu aikamuotoja. Ne kannattaa osata.

Mennyt aika, nykyisyys ja tuleva.
The past, the present and the future.

What's in the future? Bloggareiden lähitulevaisuudessa Runotorstai, Valokuvatorstai ja Pakinaperjantai.

Lähimenneisyydestä voi ainakin kertoa että katsoimme eilen yhden Friendien uusinnan. Hauska jakso missä Joey löysi Porschen avaimet ja leikki olevansa Porschen omistaja. Hirveän kokoisia kahvikuppeja muuten amerikkalaisissa sarjoissa! Mahdottomia sammioita. Ja sitten taas ranskalaisissa ja italialaisissa leffoissa juodaan espressoa sormustimen kokoisista kipoista.
.

4 comments:

 1. Jep, sehän on tällä viikolla viilentynyt. Juoksua harrastavana toivotan syksyisen raikkaat kelit mielihyvin tervetulleiksi - mikäs sen mukavampaa kuin reipas liikunta syyskeleillä!

  -gs, "ei ole huonoa säätä, on vain huonoa pukeutumista..."

  ReplyDelete
 2. Gratulerar till bra namnförslag till flamingorna!

  ReplyDelete
 3. GS

  Sinäpä sen sanoit! Kun pukeutuu oikein, viihtyy säässä kuin säässä.

  Hannele

  Yksinkertaiset ratkaisut ovat joskus parhaat. Mitä sitä turhia miettimään :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.